Milde kaas

Milde kaas

Milde kaas is de middenweg betreft de sterkte van de smaak van de kaas. Hij zit precies tussen een pittige en een romige kaas in waardoor het met deze kaas nooit mis kan gaan. Kies uw favoriete kaas uit onze 6 milde kaassoorten en geniet van een heerlijke smaak.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
12 producten
 1. Jonge kaas Goudse
  Waardering:
  90%

  Overheerlijke Goudse jonge kaas volgens traditioneel Nederlands recept. De jonge kaas wordt slechts vier weken gerijpt, wat zorgt voor een heerlijke, milde en romige smaak.

  Lees verder
  Regular Price € 5,75 € 5,75
 2. Hollandse jonge geitenkaas
  Waardering:
  100%

  Jonge geitenkaas die minimaal 8 weken de tijd heeft gehad om op traditionele wijze te rijpen in ons rijpingshuis. Bijzonder smaakvol en lekker pittig, ideaal voor de kaasplank of door warme gerechten.

  Lees verder
  Regular Price € 3,90 € 3,90
 3. Magere jong belegen
  Waardering:
  87%

  Jong belegen 35+ kaas gemaakt van de lekkerste magere melk. Minimaal 12 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis op traditionele wijze.

  Lees verder
  Regular Price € 7,49 € 7,49
 4. Komijnekaas jong belegen
  Waardering:
  98%

  Heerlijke jong belegen komijnekaas. Minimaal 12 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis, wat zorgt voor een milde nootachtige smaak. 

  Lees verder
  Regular Price € 3,49 € 3,49
 5. Magere belegen komijnekaas
  Waardering:
  100%

  Heerlijke belegen komijnekaas 35+. Gemaakt van de beste magere melk. Minimaal 16 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis, wat zorgt voor een milde nootachtige smaak. 

  Lees verder
  Regular Price € 3,99 € 3,99
 6. Hollandse verse kruidenkaas
  Waardering:
  100%

  De lekkerste Hollandse jong belegen kruidenkaas, verrijkt met heerlijke verse kruiden. Een combinatie die resulteert in een jong belegen kaas met een kruidig mild karakter.

  Lees verder
  Regular Price € 4,75 € 4,75
 7. Gesneden Jong Belegen Komijnekaas
  Waardering:
  93%

  Heerlijke in plakken gesneden jong belegen komijnekaas. Ideaal als u er niet van houdt om zelf aan de slag te gaan met de kaasschaaf. De plakken zijn zo gesneden dat u ze meteen uit de verpakking op uw boterham of cracker kunt doen! Verpakt per 200 gram.

  Lees verder
  € 3,25
 8. Caprimera Liguria
  Waardering:
  80%

  Caprimera Liguria is een geitenkaas van Hollandse bodem die tijdens het rijpingsproces voorzien is van een laag waarin onder andere tomaat, basilicum en oregano verwerkt is. Deze kaas is heerlijk voor op de borrelplank.

  Lees verder
  Regular Price € 5,95 € 5,95
 9. Caprimera Rozemarijn Tijm
  Waardering:
  100%

  Caprimera Kruiden is een geitenkaas van Hollandse bodem die tijdens het rijpingsproces voorzien is van een laag waarin onder andere tijm en rozemarijn verwerkt is. De korst van deze kaas is eetbaar en hij is heerlijk voor bij de borrel of als dessertkaas.

  Lees verder
  Regular Price € 5,95 € 5,95
 10. Geitenkaas Pakket
  Waardering:
  100%

  Ontdek het beste van geitenkaas met ons heerlijke geitenkaas pakket! Geniet van een selectie van smakelijke en ambachtelijke kazen, perfect om te delen met vrienden en familie. Bestel nu en proef de romige, milde en pittige smaken van geitenkaas in één handig pakket.

  Lees verder
  € 42,99
 11. Geiten- en Schapenkaas Pakket Deluxe

  Dit luxe pakket bevat een fijne selectie van geiten- en schapenkazen die perfect met elkaar samengaan. Van geitenkaas met truffel tot oude schapenkaas, dit pakket biedt een verrukkelijke variatie aan smaken. Ons Geiten- en Schapenkaas Pakket is een geweldig cadeau voor kaasliefhebbers en een heerlijke traktatie voor jezelf.

  Lees verder
  € 56,95
 12. Graskaas
  Waardering:
  94%

  Hij is er weer! Heerlijk verse graskaas met een milde en romige smaak. Gemaakt van de melk van koeien die na de winterperiode weer de wei met vers gras in mogen. Milde en romige kaas, ideaal voor de periode van het jaar.

  Lees verder
  Niet op voorraad
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
12 producten

Wat is milde kaas?

Een milde kaas is een kaas die zich tussen romige en een scherpe pittige kaas bevindt. De smaak is een goede balans tussen een zachte romige kaas en een scherpe pikante kaas. Doordat deze kaas de perfecte balans is tussen de twee uiterste smaken is hij de perfecte oplossing voor als u visite heeft of als u het wilt verwerken door ene gerecht.

Milde kaas kopen

Milde kaas bestelt u bij Hoogendoornkaas in verschillende soorten. Van de goudse jonge kaas tot de magere belegen komijnekaas, u vindt in ons assortiment de lekkerste milde kazen. Deze kazen bestelt u in de gewenst hoeveelheid, van 100 gram tot een hele kaas (variërend van 4300 gram tot 1400 gram afhankelijk van de kaassoort). Milde kazen zijn geschikt voor op brood, maar bovendien erg lekker op een kaasplankje.

Milde kaas online bestellen

Milde kaas bestelt u bij Hoogendoorn Kaas met het grootste gemak en zekerheid. Zodra u uw bestelling geplaatst heeft snijden wij de kaas vers van het mes in het gewenste gewicht. Vervolgens wordt het vacuüm verpakt en in de gepaste verpakkingsmateriaal geplaatst zodat het veilig bij u thuis aankomt.