Milde kaas

Milde kaas

Milde kaas is de middenweg betreft de sterkte van de smaak van de kaas. Hij zit precies tussen een pittige en een romige kaas in waardoor het met deze kaas nooit mis kan gaan. Kies uw favoriete kaas uit onze 6 milde kaassoorten en geniet van een heerlijke smaak.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
17 producten
 1. Hollandse jonge geitenkaas
  Waardering:
  100%

  Jonge geitenkaas die minimaal 8 weken de tijd heeft gehad om op traditionele wijze te rijpen in ons rijpingshuis. Bijzonder smaakvol en lekker pittig, ideaal voor de kaasplank of door warme gerechten.

  Lees verder
  Vanaf € 3,75
 2. Graskaas
  Waardering:
  93%

  Hij is er weer! Heerlijk verse graskaas met een milde en romige smaak. Gemaakt van de melk van koeien die na de winterperiode weer de wei met vers gras in mogen. Milde en romige kaas, ideaal voor de periode van het jaar.

  Lees verder
  Niet op voorraad
 3. Magere jong belegen
  Waardering:
  87%

  Jong belegen 35+ kaas gemaakt van de lekkerste magere melk. Minimaal 12 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis op traditionele wijze.

  Lees verder
  Vanaf € 6,98
 4. Komijnekaas jong belegen
  Waardering:
  97%

  Heerlijke jong belegen komijnekaas. Minimaal 12 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis, wat zorgt voor een milde nootachtige smaak. 

  Lees verder
  Vanaf € 3,25
 5. Magere belegen komijnekaas
  Waardering:
  100%

  Heerlijke belegen komijnekaas 35+. Gemaakt van de beste magere melk. Minimaal 16 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis, wat zorgt voor een milde nootachtige smaak. 

  Lees verder
  Vanaf € 3,75
 6. Hollandse verse kruidenkaas
  Waardering:
  100%

  De lekkerste Hollandse jong belegen kruidenkaas, verrijkt met heerlijke verse kruiden. Een combinatie die resulteert in een jong belegen kaas met een kruidig mild karakter.

  Lees verder
  Vanaf € 4,75
 7. Gesneden Jong Belegen Komijnekaas

  Heerlijke in plakken gesneden jong belegen komijnekaas. Ideaal als u er niet van houdt om zelf aan de slag te gaan met de kaasschaaf. De plakken zijn zo gesneden dat u ze meteen uit de verpakking op uw boterham of cracker kunt doen! Verpakt per 200 gram.

  Lees verder
  € 3,25
 8. Caprimera Liguria
  Waardering:
  80%

  Caprimera Liguria is een geitenkaas van Hollandse bodem die tijdens het rijpingsproces voorzien is van een laag waarin onder andere tomaat, basilicum en oregano verwerkt is. Deze kaas is heerlijk voor op de borrelplank.

  Lees verder
  Vanaf € 5,95
 9. Caprimera Rozemarijn Tijm
  Waardering:
  100%

  Caprimera Kruiden is een geitenkaas van Hollandse bodem die tijdens het rijpingsproces voorzien is van een laag waarin onder andere tijm en rozemarijn verwerkt is. De korst van deze kaas is eetbaar en hij is heerlijk voor bij de borrel of als dessertkaas.

  Lees verder
  Vanaf € 5,95
 10. Komijnekaas jong belegen | Hele kaas

  Heerlijke jong belegen komijnekaas van 11 kilo. Minimaal 12 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis, wat zorgt voor een milde nootachtige smaak.

  Lees verder
  Regular Price € 130,00 Special Price € 117,00
 11. Magere jong belegen | Hele kaas

  Jong belegen 35+ kaas gemaakt van de lekkerste magere melk. Dit pracht exemplaar van 14 kilo heeft minimaal 12 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis op traditionele wijze.

  Lees verder
  Regular Price € 195,00 Special Price € 175,50
 12. Magere belegen komijnekaas | Hele kaas

  Een hele komijnekaas 35+ van ongeveer 11 kilo. Gemaakt van de beste magere melk. Deze belegen kaas wordt minimaal 16 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis, wat zorgt voor een milde nootachtige smaak. 

  Lees verder
  Regular Price € 152,00 Special Price € 136,80
 13. Hollandse jonge geitenkaas | Hele kaas

  Kaaswiel jonge Hollandse geitenkaas. Heerlijk mild en romig van smaak. Deze hele kaas van ongeveer 7 kilo wordt minimaal 8 weken gerijpt in ons traditionele rijpingshuis.

  Lees verder
  Regular Price € 129,00 Special Price € 116,10
 14. Jonge Goudse kaas | Hele kaas

  Overheerlijke Goudse jonge kaas volgens traditioneel Nederlands recept. Dit pareltje weegt ongeveer 4,3 kilo en heeft een heerlijke, milde romige smaak.

  Lees verder
  Regular Price € 40,00 Special Price € 36,00
 15. Jonge kaas Goudse
  Waardering:
  88%

  Overheerlijke Goudse jonge kaas volgens traditioneel Nederlands recept. De jonge kaas wordt slechts vier weken gerijpt, wat zorgt voor een heerlijke, milde en romige smaak.

  Lees verder
  Vanaf € 4,99
 16. Caprimera Liguria (Hele kaas)

  Caprimera Liguria is een geitenkaas van Hollandse bodem die tijdens het rijpingsproces voorzien is van een laag waarin onder andere tomaat, basilicum en oregano verwerkt is. Deze kaas is heerlijk voor op de borrelplank.

  Lees verder
  Regular Price € 49,95 Special Price € 44,96
 17. Hollandse verse kruidenkaas | Hele kaas

  De lekkerste Hollandse kruidenkaas, verrijkt met heerlijke verse kruiden. Een combinatie die resulteert in een jong belegen kaas met een kruidig mild karakter. Deze prachtige hele kaas weegt ongeveer 12 kilo en wordt op traditionele wijze gerijpt.

  Lees verder
  Regular Price € 192,00 Special Price € 172,80
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
17 producten

Wat is milde kaas?

Een milde kaas is een kaas die zich tussen romige en een scherpe pittige kaas bevindt. De smaak is een goede balans tussen een zachte romige kaas en een scherpe pikante kaas. Doordat deze kaas de perfecte balans is tussen de twee uiterste smaken is hij de perfecte oplossing voor als u visite heeft of als u het wilt verwerken door ene gerecht.

Milde kaas kopen

Milde kaas bestelt u bij Hoogendoornkaas in verschillende soorten. Van de goudse jonge kaas tot de magere belegen komijnekaas, u vindt in ons assortiment de lekkerste milde kazen. Deze kazen bestelt u in de gewenst hoeveelheid, van 100 gram tot een hele kaas (variërend van 4300 gram tot 1400 gram afhankelijk van de kaassoort). Milde kazen zijn geschikt voor op brood, maar bovendien erg lekker op een kaasplankje.

Milde kaas online bestellen

Milde kaas bestelt u bij Hoogendoorn Kaas met het grootste gemak en zekerheid. Zodra u uw bestelling geplaatst heeft snijden wij de kaas vers van het mes in het gewenste gewicht. Vervolgens wordt het vacuüm verpakt en in de gepaste verpakkingsmateriaal geplaatst zodat het veilig bij u thuis aankomt.