Spaar met elke bestelling voor korting

Het spaarpunten programma van Hoogendoorn Kaas maakt het voor geregistreerde klanten mogelijk om te sparen voor korting op volgende bestellingen. Deze spaarpunten kunt u op verschillende manieren sparen.

Voordelen van het spaarpunten programma van Hoogendoorn Kaas

Heeft u een account bij ons aangemaakt? Mooi! Dan kunt u direct beginnen met het verzamelen van spaarpunten. Deze spaarpunten kunt u op een later moment inwisselen bij het plaatsen van een bestelling. De spaarpunten zijn een extra voordeel voor onze klanten en zijn een bedankje naar onze vaste klanten.

Hoe kunt u punten sparen?

Zodra u een account heeft aangemaakt kunt u direct beginnen met het verzamelen van spaarpunten:

  • Maak een account aan — Voor het aanmaken van een account bij ons ontvangt u 20 spaarpunten.
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief — Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeld op onze nieuwsbrief ontvangt u 10 spaarpunten.
  • Plaats een bestelling — Iedere keer dat u een bestelling bij ons doet ontvangt u per uitgegeven euro een spaarpunt. Hierbij gaan we uit van het totaalbedrag in de winkelwagen. Deze punten worden toegevoegd aan uw saldo en dit kunt u inzien in uw account onder het menu spaarpunten. 
  • Plaats een productreview na uw bestelling — Enkele dagen na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een mailtje met de mogelijkheid om een beoordeling in te vullen. Voor het invullen van een beoordeling ontvangt u 2 spaarpunten per productreview.
  • Vrienden uitnodigen — Ga in je account naar 'Mijn spaarpunten', vervolgens naar 'Verstuurde uitnodigingen' en nodig daar je vrienden uit. Plaatst een van je uitgenodigde vrienden een bestelling? Dan ontvang jij 25 spaarpunten.

Richtlijnen voor het schrijven van productreviews

Voordat productbeoordelingen op de website verschijnen wordt iedere beoordeling handmatig gecontroleerd. Daarbij letten wij op een aantal zaken om ervoor te zorgen dat uw beoordeling zo nuttig mogelijk is voor andere klanten.

  • Beoordelingen dienen uniek te zijn en mogen niet gekopieerd zijn van een reeds bestaande beoordeling. Twee keer dezelfde beoordeling.. daar heeft niemand wat aan. Wees daarom creatief en schrijf een unieke beoordeling waar een ander daadwerkelijk iets aan heeft. Ook als u meerdere producten in één keer beoordeelt dient ieder product een unieke beoordeling te krijgen.
  • Indien u een product nog niet gebruikt heeft, beoordeel deze dan nog niet. Een beoordeling zonder inhoudelijke informatie over uw ervaring met het product draagt niet bij aan de keuze van een ander om het product wel of niet te kopen. Schrijf daarom alleen een review als u het product gebruikt heeft en daadwerkelijk iets van het product kunt vinden.
  • Schrijf een beoordeling van minimaal 50 tekens. Een goede of slechte beoordeling vraagt om een toelichting. Waarom bent u wel of niet tevreden over een het product? Gebruik niet overmatig veel leestekens of (drie)dubbele letters om aan de 50 tekens te komen.
  • Gebruik fatsoenlijke en grammaticaal correcte taal (Nederlands- of Engelstalig). Een beoordeling vol grammatica- en spellingsfouten is onleesbaar en kan voor verwarring zorgen. Ook kan het voor komen dat u niet tevreden bent over een product, maak dit kenbaar met een fatsoenlijke beoordeling. Scheldwoorden of ander kwetsend taalgebruik zijn daarbij niet nodig.
  • Benoem geen andere (web)winkels in uw beoordeling. De beoordelingen zijn bedoeld om de producten van Hoogendoorn Kaas te beoordelen. Het noemen van een andere webwinkel in uw beoordeling draagt niet bij aan het beoordelen van de producten.

Wat is de waarde van spaarpunten?

De waarde van spaarpunten wordt bepaald door de waarde in euro’s die u uitgeeft op onze site. Voor iedere € 1,- die u uitgeeft ontvangt u €0,05 in de vorm van spaarpunten. Oftwewel: 1 spaarpunt is €0,05 waard.

Spaarpunten inwisselen

U kunt spaarpunten bij een volgende bestelling meteen inwisselen. U kunt de optie 'gebruik mijn spaarpunten' selecteren tijdens het afrekenen van een volgende bestelling. Deze optie staat bij de betalings opties op de afrekenpagina. Hier staat ook uw huidige puntensaldo en de waarde in euro's. U kunt de punten combineren met al onze betaalmethodes. De spaarpunten zijn niet in te wisselen voor contanten. Spaarpunten zijn enkel in te wisselen voor producten in onze webshop. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal.

Minimaal en maximaal aantal spaarpunten

U kunt al beginnen met inwisselen vanaf 20 spaarpunten. Dit staat gelijk aan een waarde van €1,-. Het maximale aantal spaarpunten wat u tegelijk kan inwisselen is 250 spaarpunten. Dit staat gelijk aan een waarde van € 12,50. Het maximaal aantal wat u binnen uw account kunt verzamelen is 5000 punten. Dit staat gelijk aan een waarde van €250,-. Daar boven is het niet meer mogelijk om verder te sparen voordat u punten heeft ingewisseld.

Uw saldo bekijken

U heeft de mogelijkheid in uw account om het saldo van uw spaarpunten te bekijken. U kunt hier het totaal aantal punten inzien, het maximale aantal punten en een historie van uw puntentransacties. In de historie wordt bij iedere mutatie informatie vermeld waarom deze punten zijn gespaard of zijn ingewisseld.

Geldigheid van spaarpunten

Spaarpunten zullen na 1 jaar hun geldigheid verliezen. Punten zullen verlopen in de volgorde van sparen. Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 1 januari 2022 heeft u 20 punten gespaard, deze 20 punten zullen verlopen op 1 januari 2023.

Notitie: U kunt zich in uw account registreren voor het ontvangen van berichten iedere keer wanneer uw puntensaldo verandert. U ontvangt 30 dagen voor het verlopen van punten een bericht hierover. De meldingen betreffende uw saldo kunt u in uw account onder het menu spaarpunten inschakelen.