Dé kaas groothandel voor horeca en grootverbruik

Met meer dan 80 jaar ervaring in de verkoop van kaas bieden wij u een ruim assortiment met kazen van de hoogste kwaliteit. In ons traditionele rijpingshuis worden onze kazen op een zo natuurlijk mogelijke wijze gerijpt.

Afhankelijk van het de soort, liggen onze kazen soms maandenlang op houten planken in ons pakhuis. Om het beste resultaat te krijgen draaien onze kaasmeesters met de hand de kazen om. Dit zorgt ervoor dat de kazen van topkwaliteit blijven en gelijkmatig gerijpt worden. 

Kaas groothandel 

In al die jaren hebben wij een fijn netwerk opgebouwd met onze boeren. Samen zorgen wij ervoor dat alleen de hoogste kwaliteit kazen bij de consument en horecagelegenheden geleverd wordt.

Hoogendoorn Kaas heeft verschillende soorten kaas beschikbaar die ideaal zijn voor de horeca of grootverbruik. Wanneer u op zoekt bent naar de perfecte kaassoort om te serveren in uw lunchroom, restaurant of café bent u bij ons aan het juiste adres.

Als groothandel proberen wij zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen en met u mee te denken. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om hele kazen en hotelblokken kaas te bestellen, maar ook als u stukken kaas, geraspte kaas of voorgesneden plakken kaas wilt, is dit geen enkel probleem bij ons.

Van Hollandse kazen tot overheerlijke buitenlandse kazen

Als echte kaaskenners én liefhebbers doen wij er alles aan om voor u een kwalitatief en gevarieerd assortiment samen te stellen. In ons assortiment Hollandse kazen maken bij onderscheid tussen onder andere Goudse kazen, Boerenkazen, geiten- & schapenkazen, kruidenkazen en komijnekazen. Ook kunt u bij ons terecht voor een breed assortiment smaakvolle steekkazen.

Denk bijvoorbeeld aan een Friese Tynjetaler, de Rotterdamsche Oude of een Brabantse blauwe geitenkaas. Heerlijke kazen die vaak van kleinschalige kaasboerderijen vandaan komen en die zich uitstekend kunnen onderscheiden in de steeds groter groeiende markt.

U vindt niet alleen de lekkerste kazen van Hollandse bodem. Wij hebben ook prachtige kazen uit het buitenland. Wat dacht u van een smaakvolle Zwitserse Gruyère? Pittige Spaanse Manchego of een liever Italiaanse Gorgonzola? Bij Hoogendoorn Kaas is dit geen enkel probleem.  U bestelt deze kazen eenvoudig bij ons online.

Bent u opzoek naar een betrouwe groothandel in kaas? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Wij zijn pas tevreden als u ook echt tevreden bent.