Zwitserse kaas

Zwitserse kaas

Op zoek naar een smaakvolle Zwitserse kaas? Als men aan Zwitserland denkt, denkt men automatisch aan hoge bergen en weides. Alles is terug te proeven in de Zwitserse kaas. Vrijwel alle kazen uit Zwitserland zijn rijk en vol van smaak. Voeg een heerlijk kaasje toe aan een kaasplankje of gebruik de kaas als garnering voor diverse gerechten. Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete Zwitserse kaas eenvoudig en snel online bij Hoogendoorn Kaas.

Van hoog naar laag sorteren

2 items

per pagina
 1. Gruyère geraspt

  Gruyère is een wereldberoemde Zwitserse harde kaas. De kaas geeft een volromig mondgevoel en heeft een heerlijke aromatische pikante smaak. Speciaal voor u geraspt zodat u hem met het grootste gemak kunt verwerken in verschillende gerechten. 

  Lees verder
  Vanaf € 2,09
 2. Gruyère

  Misschien wel een van de bekendste kazen ter wereld. Gruyère is een zeer bijzondere kaas die een volromig mondgevoel geeft en een zeer unieke aromatische pikante smaak heeft. 

  Lees verder
  Vanaf € 4,95
Van hoog naar laag sorteren

2 items

per pagina
Lees meer Toon minder

Kaas uit Zwitserland

Zwitserland staat bekend om het veelal bergachtige landschap wat er voor zorgt er dat in de 26 kantons (deelstaten) verschillende klimaten heersen. Gezien het klimaat een groot aandeel heeft in de smaak van de kaas zorgt dit ervoor dat Zwitserland rijk is aan een divers aanbod kazen met uiteenlopende smaken. Deze Zwitserse kazen zijn uniek en erg populair. Niet voor niets heeft Zwitserland een dertiental kazen die door de Europese Unie beschermd worden met een zogenaamde AOP: beschermde oorsprongsbenaming.

Zwitserse kaas kopen bij Hoogendoorn Kaas

Het beste wat Zwitserland te bieden heeft koopt u online bij Hoogendoorn Kaas, namelijk Zwitserse kaas. Vrijwel alle kazen uit Zwitserland worden op traditionele wijzen en volgens origineel recept gemaakt. Ook in Nederland is men gek op Zwitserse kaas. Binnen ons assortiment vindt u onder andere de volgende kazen:

 • Gruyère
  Gruyère is een harde kaas die door echte kaasliefhebbers direct worden herkend. Deze kaas wordt gekenmerkt door zijn typische, fijne aroma. De kaas heeft de aroma te danken aan de plaats van rijping. De rijping vindt namelijk plaats in een koele, vochtige omgeving. Vervolgens wordt de kaas gekeerd en gewassen met pekel. Het is een heerlijke kaas voor op een kaasplank, in ovengerechten en als toevoeging in een kaasfondue. 

Zwitserse kaas kopen

Bij Hoogendoorn Kaas bestelt u uw favoriete kazen uit Zwitserland. Zodra de kazen bij ons binnen komen dragen wij zorg voor het behouden van de beste kwaliteit. Het snijden van de kaas doen wij pas zodra u deze bij ons heeft besteld. Zo heeft u gegarandeerd verse kaas. Binnen ons assortiment met buitenlandse kaas vindt u tevens smaakvolle Franse, Italiaanse en Spaanse kaas. Maak een combinatie van diverse buitenlandse kaasjes en serveer deze op een kaasplankje. Bestel een Zwitserse kaas gemakkelijk en veilig bij ons online.