Kaaspakket

Kaaspakket

Bent u op zoek naar een combinatie van lekkere kazen maar weet u niet goed welke kazen u met elkaar kunt combineren? Kies dan voor een van onze samengestelde kaaspakketten. Altijd vers van het mes en vacuüm verpakt zodat u kunt genieten van een selectie kazen van de beste kwaliteit.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
9 producten
 1. Boeren Kaaspakket
  Waardering:
  100%

  4 stukken overheerlijke boerenkaas van 500 gram per stuk, ideaal voor de echte kaasliefhebber. Van boerenkaas kunt u genieten op een heerlijk verse boterham en natuurlijk uit het vuistje van de kaasplank.

  Lees verder
  € 29,95
 2. Goudse Kaaspakket

  4 stukken kaas van 500 gram per stuk uit Gouda en omgeving met een leuk doosje om de kazen in te presenteren bij de borrel of om te geven als cadeau. Geschikt om van te genieten op een verse boterham of uit het vuistje bij de borrel.

  Lees verder
  € 24,95
 3. Kruiden Kaaspakket
  Waardering:
  100%

  4 soorten kruidenkaas van 300 gram per stuk. Een heerlijke combinatie van verschillende kruiden kazen voor bij de borrel op de kaasplank.

  Lees verder
  € 24,95
 4. Noord Hollands Kaaspakket

  3 heerlijke stukken Noord Hollandse kaas van 500 gram per stuk. Heerlijk om blokjes van te snijden voor bij de borrel, maar ook erg lekker op de boterham.

  Lees verder
  € 21,95
 5. Kaasplank basis
  Waardering:
  90%

  Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, roombrie en Kernhem. Alle 3 de stukken kaas wegen 250 gram per stuk waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

  Lees verder
  € 12,95
 6. Kaasplank Basis Plus

  Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, roombrie en Kernhem + kaaskoekjes en een tapenade van oude kaas pesto. Alle 3 de stukken kaas wegen 250 gram waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

  Lees verder
  € 17,95
 7. Kaasplank Luxe

  Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, Roombrie, Morbier en Trappisten. Alle 4 de stukken kaas wegen 250 gram waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

  Lees verder
  € 18,95
 8. Kaasplank Luxe plus
  Waardering:
  100%

  Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, Roombrie, Morbier, Trappisten, kaaskoekjes en tapenade. Alle 4 de stukken kaas wegen 250 gram waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

  Lees verder
  € 24,95
 9. Kaasplank Deluxe
  Waardering:
  95%

  De kaasplank onder de kaasplanken: Kaasplank Deluxe. Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, Morbier, Kernhem, Delice de Bourgogne, Oude geit, kaaskoekjes, tapenade en een potje onfituur. De kaasjes wegen samen 1250 gram waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

  Lees verder
  € 35,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
9 producten
Lees meer Toon minder

Kaaspakketten van Hoogendoorn Kaas

Met een kaaspakket van Hoogendoorn Kaas kunt u genieten van 3 tot 4 verschillende kazen. De kazen zijn per pakket op elkaar afgestemd waardoor er een goede samenhang is in smaak. Een kaaspakket is leuk om te geven als cadeau, mee te nemen naar de borrel en natuurlijk gewoon lekker en makkelijk voor thuis.

Verschillende kaaspakketten

In ons assortiment vindt u verschillende pakketten met kaas welke wij continu uitbreiden met nieuwe pakketten. Zo kunt u iedere keer weer genieten van een kaas die u nog niet kent, zo ontdekt u kazen waar u misschien nog nooit van heeft gehoord. Kies bijvoorbeeld voor een pakket met echte Hollandse kazen of voor het pakket met diverse kruidenkazen.

Kaaspakket kopen

Verras uzelf of een ander op een unieke manier met een kaaspakket. Bestel uw favoriete kaaspakket online in onze webshop en geniet van een combinatie van lekkere kazen: handig in één pakket.