Hele kaas

Hele kaas

Wilt u graag een voordelig kaaswiel kopen of bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Heeft u dan al eens aan een hele kaas gedacht? De hele kazen worden niet gesneden, dat mag u of de ontvanger zelf doen. Dit maakt een hele kaas ontzettend leuk om te geven als cadeau of relatiegeschenk. Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete kaas eenvoudig, veilig en snel online bij Hoogendoorn Kaas.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
40 producten
 1. Goudse kaas belegen | Hele kaas

  Goudse belegen kaas van ongeveer 13 kilo. Onze hele belegen kazen worden op traditionele wijze gerijpt voor 16 weken, wat zorgt voor een heerlijke licht pikante smaak.

  Lees verder
  Regular Price € 180,00 Special Price € 162,00
 2. Goudse kaas extra belegen | Hele kaas

  Extra belegen Goudse kaas voor de ultieme kaasliefhebber. Onze extra belegen kazen worden minimaal 26 weken gerijpt, wat zorgt voor een heerlijke pittige bite.

  Lees verder
  Regular Price € 135,00 Special Price € 121,50
 3. Komijnekaas jong belegen | Hele kaas

  Heerlijke jong belegen komijnekaas van 11 kilo. Minimaal 12 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis, wat zorgt voor een milde nootachtige smaak.

  Lees verder
  Regular Price € 130,00 Special Price € 117,00
 4. Komijnekaas extra belegen | Hele kaas

  Extra belegen komijnekaas van de ongeveer 10 kilo. Minimaal 26 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis op traditionele wijze. Dit zorgt ervoor dat deze kazen een heerlijke pittige en nootachtige smaak krijgen.

  Lees verder
  Regular Price € 139,00 Special Price € 125,10
 5. Komijnekaas overjarig | Hele kaas

  De echte kaasliefhebbers kunnen dit pareltje van 10 kilo zeker waarderen. 3 jaar heeft deze komijnekaas in ons rijpingshuis gelegen, wat resulteerd een zeer pittige en nootachtige smaak. Heerlijk bij een glas port.

  Lees verder
  Regular Price € 150,00 Special Price € 135,00
 6. Pittige Noord-Hollandse | Hele kaas

  Pittige Noord-Hollandse, een heerlijk authentiek streekproduct van ongeveer 14 kilo. Vol romig van smaak met een pittige bite. Minimaal 26 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis. 

  Lees verder
  Regular Price € 182,00 Special Price € 163,80
 7. Oude Noord-Hollandse | Hele kaas

  Oude Noord-Hollandse, een EU beschermd streekproduct. Heerlijk stevig van smaak maar nog wel lekker smeuïg. Dit pareltje van 13 kilo heeft minimaal 1 jaar gerijpt in on eigen rijpingshuis. 

  Lees verder
  Regular Price € 195,00 Special Price € 175,50
 8. Extra overjarige Noord-Hollandse | Hele kaas

  Een hele extra overjarige Noord-Hollandse kaas, een authentiek streekproduct van 12 kilo. Met een heerlijke karakteristieke smaak van oude kaas. Minimaal 2 jaar gerijpt in on eigen rijpingshuis, maar toch nog bijzonder romig. 

  Lees verder
  Regular Price € 195,00 Special Price € 175,50
 9. Magere jong belegen | Hele kaas

  Jong belegen 35+ kaas gemaakt van de lekkerste magere melk. Dit pracht exemplaar van 14 kilo heeft minimaal 12 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis op traditionele wijze.

  Lees verder
  Regular Price € 195,00 Special Price € 175,50
 10. Oude magere | Hele kaas

  Onze oude magere kaas 35+ heeft een stevige pikante smaak en past perfect in een gezonde levensstijl. Deze prachtige hele kaas van 11 kilo wordt minimaal 1 jaar gerijpt in ons eigen rijpingshuis.

  Lees verder
  Regular Price € 190,00 Special Price € 171,00
 11. Pittige magere kaas | Hele kaas

  Heerlijke pittige 35+ kaas. Gemaakt van de beste magere melk. Deze prachtige kaas van 13 kilo heeft minimaal 26 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis.

  Lees verder
  Regular Price € 182,00 Special Price € 163,80
 12. Magere belegen komijnekaas | Hele kaas

  Een hele komijnekaas 35+ van ongeveer 11 kilo. Gemaakt van de beste magere melk. Deze belegen kaas wordt minimaal 16 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis, wat zorgt voor een milde nootachtige smaak. 

  Lees verder
  Regular Price € 152,00 Special Price € 136,80
 13. Oude magere komijnekaas | Hele kaas

  Van deze oude komijnekaas 35+ zal het hart van menig kaasliefhebber sneller gaan kloppen. Gemaakt van de beste magere melk. Deze prachtige kaas van ongeveer 10 kilo wordt minimaal 1 jaar gerijpt in ons rijpingshuis. Heerlijke kachtig van smaak dankzij de komijnzaadjes. 

  Lees verder
  Regular Price € 139,00 Special Price € 125,10
 14. Hollandse jonge geitenkaas | Hele kaas

  Kaaswiel jonge Hollandse geitenkaas. Heerlijk mild en romig van smaak. Deze hele kaas van ongeveer 7 kilo wordt minimaal 8 weken gerijpt in ons traditionele rijpingshuis.

  Lees verder
  Regular Price € 129,00 Special Price € 116,10
 15. Hollandse belegen geitenkaas | Hele kaas

  Minimaal 20 weken krijgen onze hele Hollandse belegen geitenkazen de tijd om te rijpen in ons rijpingshuis. Dit bijzondere kaasje van 7 kilo is bijzonder smaakvol en lekker pittig.

  Lees verder
  Regular Price € 135,00 Special Price € 121,50
 16. Jonge Goudse kaas | Hele kaas

  Overheerlijke Goudse jonge kaas volgens traditioneel Nederlands recept. Dit pareltje weegt ongeveer 4,3 kilo en heeft een heerlijke, milde romige smaak.

  Lees verder
  Regular Price € 40,00 Special Price € 36,00
 17. Goudse kaas jong belegen | Hele kaas

  Hele Goudse kaas jong belegen van ongeveer 13 kilo. Deze heerlijke jong belegen kaas wordt 8 weken gerijpt, wat zorgt voor een heerlijke, milde romige smaak.

  Lees verder
  Regular Price € 120,00 Special Price € 108,00
 18. Caprimera Rozemarijn Tijm (Hele kaas)

  Caprimera Kruiden is een geitenkaas van Hollandse bodem die tijdens het rijpingsproces voorzien is van een laag waarin onder andere tijm en rozemarijn verwerkt is. Deze kaas is heerlijk voor bij de borrel of als dessertkaas.

  Lees verder
  Regular Price € 49,95 Special Price € 44,96
 19. Caprimera Liguria (Hele kaas)

  Caprimera Liguria is een geitenkaas van Hollandse bodem die tijdens het rijpingsproces voorzien is van een laag waarin onder andere tomaat, basilicum en oregano verwerkt is. Deze kaas is heerlijk voor op de borrelplank.

  Lees verder
  Regular Price € 49,95 Special Price € 44,96
 20. Goudse kaas oud snijdbaar | Hele kaas

  Heerlijke Goudse oud snijdbaar van ongeveer 10 kilo. Minimaal een jaar gerijpt in ons traditionele rijpingshuis. Heerlijke pikante kazen met een intense smaaksensatie. Fantastisch voor op brood maar ook een ware traktatie op een kaasplankje.

  Lees verder
  Regular Price € 129,00 Special Price € 116,10
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
40 producten
Lees meer Toon minder

Breed assortiment aan hele kazen

Bij Hoogendoorn Kaas is het mogelijk om een hele kaas te kopen. Wij hebben de beste en lekkerste Nederlandse kazen voor u geselecteerd en veel daarvan zijn als hele kaas verkrijgbaar. Op jonge leeftijd halen wij de kaas bij de boer vandaan en rijpen deze verder in ons eigen traditionele rijpingshuis. Zo is iedere kaas uniek en hebben ze de beste smaak.

Bent u een echte kaasliefhebber en heeft u graag voldoende kaas in huis of gaat u voor een langere tijd naar het buitenland? Dan is een kaaswiel een uitstekend idee om lang van uw favoriete kaas te kunnen genieten. Binnen ons assortiment vindt u onder andere de volgende hele kazen:

Hoeveel weegt een hele kaas?

Elke kaas is uniek en daarmee ook het gewicht. De meeste kazen in ons assortiment wegen tussen de 10 en 14 kilo. Voorkeur voor een iets kleinere kaas? Onze Caprimera geitenkazen (Rozemarijn Tijm en Liguria) zijn van kleiner formaat, zo'n 2,1 kilo, en uitermate geschikt als een borrelplank cadeau.

Wat koste een hele kaas? Bij Hoogendoorn Kaas kunt u al een kaaswiel kopen vanaf €45! Een kaaswiel kopen is in verhouding goedkoper dan een enkel stukje kaas, zeker als u uw favoriete kaas koopt. U krijg bij ons standaard 10% korting bij aankoop van een volledige kaas.

Verstuur een kaaswiel als geschenk

Bij Hoogendoorn Kaas is het mogelijk om een hele kaas te kopen en te versturen als geschenk. Een hele kaas versturen als geschenk is een origineel en lekker idee. Ook als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket is een hele kaas zeer geschikt. Kaas is namelijk niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Kies een smaakvolle kaas, geef het gewenste afleveradres aan ons door en wij zorgen dat de kaas netjes en op tijd wordt bezorgd.