Wist u dat u bij besteding vanaf €50 binnen Nederland geen verzendkosten betaald?

Overjarige kaas

Overjarige kaas

Van oude kaas spreekt men als de kaas minimaal 12 maanden heeft gerijpt. Overjarige kaas gaat een stapje verder. Deze kaas krijgt minimaal 24 maanden de tijd om te rijpen. Dit zorgt voor heerlijke witte rijpingskristallen en een unieke, zeer rijke smaak. Overjarige kaas is nog net snijdbaar, maar oh zo lekker op een Hollands kaasplankje of om gerechten extra pit te geven. Bestel overjarige kaas eenvoudig en snel online bij Hoogendoorn Kaas.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Extra overjarige Noord-Hollandse

  Extra overjarige Noord-Hollandse kaas, een heerlijk authentiek streekproduct. Met een heerlijke karakteristieke smaak van oude kaas. Minimaal 2 jaar gerijpt in on eigen rijpingshuis, maar toch nog bijzonder romig. 

  Lees verder
  Vanaf € 3,75
 2. Overjarige Stolwijkse Boeren

  Onze overjarige Stolwijkse boerenkaas heeft dankzij het traditionele rijpingsproces een heerlijk robuust en intens karakter, zit vol met zoutkristallen en brokkelige structuur.

  Lees verder
  Niet op voorraad
 3. Rotterdams Antiek

  Karaktervolle extra overjarige kaas. Rotterdams Antiek is dé extra overjarige kaas die niet mag ontbreken op uw kaasplankje. Een echte Rotterdamse kaas met karakter.

  Lees verder
  Vanaf € 4,85
 4. Komijnekaas overjarig

  De echte kaasliefhebbers zullen deze overjarige komijnekaas zeker kunnen waarderen. 3 jaar heeft deze komijnekaas in ons rijpingshuis gelegen, wat resulteerd een zeer pittige en nootachtige smaak. Heerlijk bij een glas port.

  Lees verder
  Vanaf € 3,75
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
Lees meer Toon minder

Overjarige kaas; kaas met een pittig tintje

Bent u een echte kaasliefhebber en op zoek naar een kaas met een pittig tintje? Onze overjarige kazen rijpen minimaal 24 maanden, waardoor ze een kenmerkende volle en pikante smaak ontwikkelen. Tijdens het rijpingsproces onttrekt het vocht zich uit de kaas en ontstaan er heerlijke zoutkristallen. Een overjarige kaas is een echte smaakmaker voor op brood en door verschillende gerechten. Leg ook eens een extra oude kaas op een Hollands kaasplankje.

Nederlandse overjarige kaas

In ons assortiment vindt u de lekkerste overjarige kazen van Nederlandse bodem. Deze kazen zijn gemaakt van Hollandse koemelk en hebben 2 tot 3 jaar de tijd gehad om te rijpen en hun heerlijke smaak te ontwikkelen. Kies bijvoorbeeld voor de Rotterdams Antiek overjarige kaas die wel 3 jaar gerijpt heeft en heerlijk smaakt op de kaasplank, uiteraard met een lekker glaasje port. 

Overjarige kaas online bestellen & laten bezorgen

Bij Hoogendoorn Kaas vindt u naast onze jonge, belegen en oude kaas ook diverse overjarige kazen. Gaat u voor een smaakvolle Boerenkaas, Goudse of Noord-Hollandse overjarige kaas? Alle kazen snijden wij vers met het mes en worden na het snijden vacuümverpakt. Perfect om de kaas te versturen en te laten bezorgen op het door u gewenste adres.