Heerlijke Goudse brokkelkaas: nu voor de onmogelijk lage prijs van maar 9,90 per kilo!

Kruidenkaas

Kruidenkaas

Kruidenkaas wordt gemaakt van jong belegen kaas waar diverse lekkere kruiden aan zijn toegevoegd. De combinatie van de kruiden met de kaas zorgt voor een unieke, soms wat pittige, smaak. De kazen worden op ambachtelijke wijze gemaakt en door ons vers van het mes gesneden. Bekijk ons assortiment en bestel de lekkerste kaas met kruiden eenvoudig online bij Hoogendoorn Kaas.

Van hoog naar laag sorteren

5 items

per pagina
 1. Truffelkaas

  Heerlijke jong belegen kaas met truffel. Deze bijzondere kaas heeft een zeer intense en uitgesproken smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. 

  Lees verder
  Vanaf € 5,65
 2. Pesto kaas met pijnboompitten

  Heerlijke jong belegen kaas gecombineerd met heerlijke groene pesto. Dankzij de toevoeging van basilicum, pijnboompitjes en knoflook waant u zich in het Middellands Zeegebied.

  Lees verder
  Vanaf € 4,75
 3. Sambal kaas

  Wanneer u van jong belegen kaas houdt met extra pit, dan is onze sambal kaas de beste keuze voor u. Gemaakt van de beste rauwe melk. verrijkt met chili pepers.

  Lees verder
  Vanaf € 4,75
 4. Italiaanse kruidenkaas

  Heerlijke Mediteraanse kruidenkaas verrijkt met olijven, tomaat en knoflook. Jong belegen kaas met een kruidig en pittig karakter.

  Lees verder
  Vanaf € 4,75
 5. Hollandse verse kruidenkaas

  De lekkerste Hollandse jong belegen kruidenkaas, verrijkt met heerlijke verse kruiden. Een combinatie die resulteert in een jong belegen kaas met een kruidig mild karakter.

  Lees verder
  Vanaf € 4,75
Van hoog naar laag sorteren

5 items

per pagina
Lees meer Toon minder

Kaas met kruiden

Op zoek naar een bijzondere kaas die net even iets anders in dan een standaard Hollandse kaas? Kruidenkazen zijn bijzondere jong belegen kazen waar diverse kruiden aan zijn toegevoegd. Binnen ons assortiment vindt u onder andere de volgende kaas met kruiden: 

 • Boeren verse kruidenkaas; de enige in Nederland met verse kruiden.
 • Villa Nella; jong belegen boerenkaas met olijf, tomaat en knoflook.
 • Pesto kaas; romige Hollandse kaas met groene pesto pijnboompitjes.
 • Boeren truffel kruidenkaas; boerenkaas met stukjes Italiaanse zwarte truffel.
 • Sambal kaas; kruidenkaas met echte chilipepers. Voor de echte liefhebber van een beetje pit!

Kruidenkaas kopen

Kruidenkazen zijn uitstekende kazen om mee te variëren. De kaas is natuurlijk hartstikke lekker voor op brood, maar doet het ook erg goed door een salade of op een kaasplankje. Genoeg reden om eens de verschillende kruidenkazen te proberen. Kies uw favoriete kaas en geef het gewenste afleveradres aan ons door. Wij snijden uw kaas vers van het mes en bezorgen deze op het gewenste adres in Nederland. Het is ook leuk om een bijzondere kaas met kruiden als cadeau te versturen.