Wist u dat u bij besteding vanaf €50 binnen Nederland geen verzendkosten betaald?

Gesneden kaas

Gesneden kaas

Er is bijna niets lekkerder dan een plakje gesneden kaas op een boterham of uit het vuistje. Naast de hele kazen heeft Hoogendoorn Kaas ook een ruim assortiment met gesneden kaas. Wij snijden de kaas alvast in plakjes, zodat u dat niet meer hoeft te doen. De gesneden kaas snijden wij vers van het mes, verpakken wij vacuüm en versturen wij naar het door u opgegeven afleveradres. Kies uw favoriete kaas en laat uw bestelling bezorgen op het door u gewenste afleveradres.  

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product
  1. Gesneden jong belegen kaas

    Gesneden Goudse jonge kaas in een verpakking van ongeveer 1 kilo. De plakjes kaas zijn dakpansgewijs gestapeld voor een gemakkelijke verwerking voor in de horeca of gewoon thuis.

    Lees verder
    € 6,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product
Lees meer Toon minder

Gesneden kaas

Gesneden kaas is natuurlijk ontzettend makkelijk als u zelf de kaas niet wilt schaven en snel uw boterham wilt beleggen. Hoogendoorn Kaas heeft een selectie gemaakt met diverse kaassoorten die wij voor uw vers snijden. Van jong tot oud. Op jonge leeftijd halen wij onze kazen bij de boer vandaan en rijpen deze verder in ons traditionele rijpingshuis. Zo krijgt iedere kaas een unieke en geheel eigen smaak. 

Gesneden kaas laten bezorgen

Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete kaas eenvoudig, veilig en snel online bij Hoogendoorn Kaas. Onze kazen snijden wij vers van het mes en worden hierna direct vacuümverpakt. Geef het gewenste afleveradres aan ons door en wij zorgen dat de gesneden kaas op het gewenste adres wordt bezorgd. U hoeft de deur niet meer uit.