Gesneden kaas

Gesneden kaas

Er is bijna niets lekkerder dan een plakje gesneden kaas op een boterham of uit het vuistje. Naast de hele kazen heeft Hoogendoorn Kaas ook een ruim assortiment met gesneden kaas. Wij snijden de kaas alvast in plakjes, zodat u dat niet meer hoeft te doen. De gesneden kaas snijden wij vers van het mes, verpakken wij vacuüm en versturen wij naar het door u opgegeven afleveradres. Kies uw favoriete kaas en laat uw bestelling bezorgen op het door u gewenste afleveradres.  

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Gesneden jong belegen kaas
  Waardering:
  93%

  Gesneden Goudse jonge kaas in een verpakking van ongeveer 1 kilo. De plakjes kaas zijn dakpansgewijs gestapeld voor een gemakkelijke verwerking voor in de horeca of gewoon thuis.

  Lees verder
  € 8,99
 2. Gesneden pittig belegen Beemster kaas
  Waardering:
  90%

  Heerlijke pittig belegen Beemster kaas, in plakken gesneden. Ideaal als u er niet van houdt om zelf aan de slag te gaan met de kaasschaaf. De plakken zijn zo gesneden dat u ze meteen uit de verpakking op uw boterham of cracker kunt doen! Verpakt per 200 gram.

  Lees verder
  € 3,25
 3. Gesneden Jong Belegen Komijnekaas
  Waardering:
  93%

  Heerlijke in plakken gesneden jong belegen komijnekaas. Ideaal als u er niet van houdt om zelf aan de slag te gaan met de kaasschaaf. De plakken zijn zo gesneden dat u ze meteen uit de verpakking op uw boterham of cracker kunt doen! Verpakt per 200 gram.

  Lees verder
  € 3,25
 4. Gesneden overjarige kaas
  Waardering:
  100%

  Heerlijke in plakken gesneden overjarige kaas. Ideaal als u er niet van houdt om zelf aan de slag te gaan met de kaasschaaf. De plakken zijn zo gesneden dat u ze meteen uit de verpakking op uw boterham of cracker kunt doen! Verpakt per 250 gram.

  Lees verder
  € 4,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
Lees meer Toon minder

Gesneden kaas plakken

Gesneden kaas is natuurlijk ontzettend makkelijk als u zelf de kaas niet wilt (of kunt) schaven en daarmee ook snel uw boterham wilt beleggen. Hoogendoorn Kaas heeft een selectie gemaakt met diverse verpakte kaassoorten die wij voor uw vers snijden. Van jonge tot oude kaas plakken. Daarbij zijn jonge kaas plakken veruit de favoriet onder Nederlanders.

Op jonge leeftijd halen wij onze kazen bij de boer vandaan en rijpen deze verder in ons traditionele rijpingshuis. Zo krijgt iedere kaas een unieke en geheel eigen smaak.

Gesneden kaas bestellen

Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete kaas eenvoudig, veilig en snel online bij Hoogendoorn Kaas. Onze kazen snijden wij vers van het mes en worden hierna direct vacuümverpakt. Geef het gewenste afleveradres aan ons door en wij zorgen dat de gesneden kaas op het gewenste adres wordt bezorgd. U hoeft de deur niet meer uit.