Kaasschaven

Een kaasschaaf is onmisbaar in de keukenla van een echte liefhebber van kaas. Met onze kaasschaven snijd je de mooiste plakken van jouw favoriete kazen. Of het nu een super jonge graskaas of een overjarige brokkelkaas is, voor iedere kaas vindt u hier de perfecte kaasschaaf.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
 1. Boska Kaasschaaf Monaco
  Waardering:
  100%

  De perfecte kaasschaaf voor uw favoriete half harde en harde kazen. De schaaf is gemaakt hoogwaardig rvs en is voorzien van een unieke non-stick behandeling.

  Lees verder
  € 12,95
 2. Boska Kaasschaaf Milano
  Waardering:
  95%

  De Rolls Royce onder de kaasschaven. Het schaafblad van deze bijzondere schaaf is gemaakt hoogwaardig rvs en is voorzien van een non-stick behandeling. Geschikt voor half harde en harde kazen.

  Lees verder
  € 10,95
 3. Boska Kaasschaaf Copenhagen
  Waardering:
  100%

  Met een kaasschaaf van Boska weet u dat u goed zit. Het strakke ontwerp en hoogwaardige kwaliteit materiaal zorgt ervoor dat u half harde en harde kaas met gemak van het blok schaaft en dat u lange tijd van de kaasschaaf kunt genieten.

  Lees verder
  € 6,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
Lees meer Toon minder

Voor iedere kaassoort een eigen kaasschaaf

Iedere kaassoort vergt een eigen type kaasschaaf. Zo vraagt een stevige oude kaas om een robuustere kaasschaaf dan een zachte jonge kaas. Een goede kaasschaaf zorgt dat een jonge kaas niet scheurt en een oude kaas niet te veel brokkelt.

Wilt u liever geen keukenla vol met verschillende kaasschaven en kaasmesjes voor iedere kaassoort? Gelukkig vindt u in ons assortiment vooral kaasschaven die geschikt zijn voor zowel harde als half harde kazen.

Een goede kaasschaaf voor de echte smaakbeleving

Het zelf schaven van de kaas heeft veel voordelen. Zo bepaalt u zelf de grootte en de dikte van de plakjes. Doordat de kaasschaven voorzien zijn van schaafblad van hoge kwaliteit kunt u deze licht buigen om de dikte van de plak te bepalen.

Daarnaast zorgt het zelf schaven van de kaas (in tegenstelling tot voorgesneden kaas) ervoor dat er meer smaak aan de kaas zit. U kunt dit vergelijken met wijn die in contact komt met zuurstof: de ultieme smaak wordt bereikt.

Kaasschaaf kopen

Een kaasschaaf koopt u hier gemakkelijk online samen met uw favoriete kaas. Wist u dat een kaasschaaf ook een super leuk cadeau is voor iemand die erg graag kaas eet? Ook is een kaasschaaf multi-inzetbaar, denk maar eens aan het schillen of snijden van komkommer, wortel en asperge.