Heerlijke Goudse brokkelkaas: nu voor de onmogelijk lage prijs van maar 9,90 per kilo!

Geitenkaas

Geitenkaas

De naam zegt het eigenlijk al: geitenkaas wordt gemaakt van geitenmelk. Geitenkaas is verkrijgbaar in verschillende varianten. Van zacht tot zeer hard, van kortgerijpt tot lang gerijpt en van gewassen korst tot zonder korst. Hoogendoorn Kaas heeft een brede selectie met de lekkerste geitenkaas. Bestel uw favoriete geitenkaas bij ons online en proef de smaakvolle pure smaken.

Van hoog naar laag sorteren

9 items

per pagina
 1. Boeren geitenkaas

  Heerlijke pikant belegen boeren geitenkaas. Gemaakt van echte verse geitenmelk en is heerlijk om door diverse gerechten te verwerken zoals salades of gewoon op een boterham.

  Lees verder
  Vanaf € 2,98
 2. Blije Geit Fenegriek

  Heerlijke geitenkaas met fenegriek. Geitenkaas met een nootachtige smaak wat hem dieaal maakt voor bij de borrel.

  Lees verder
  Vanaf € 4,75
 3. Hollandse Blauwe geitenkaas

  Hollandse blauwaderkaas, gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk. Heerlijk pikant van smaak en perfect op een kaasplankje of verwerkt in een salade.

  Lees verder
  Vanaf € 4,90
 4. Hollandse geitenkaas oud

  Overheerlijke Hollandse oude geitenkaas. Krachtig van smaak met extra veel pit. Deze bijzondere kaas wordt minimaal 1 jaar gerijpt op traditionele wijze.

  Lees verder
  Vanaf € 3,95
 5. Hollandse geitenkaas belegen

  Minimaal 20 weken krijgen onze Hollandse belegen geitenkazen de tijd om te rijpen in ons rijpingshuis. Bijzonder smaakvol en lekker pittig.

  Lees verder
  Vanaf € 3,75
 6. Hollandse geitenkaas jong

  Heerlijke jonge Hollandse geitenkaas. Heerlijk mild en romig van smaak. Gerijpt voor minimaal 8 weken in ons traditionele rijpingshuis.

  Lees verder
  Vanaf € 3,50
 7. Geitenkaas met truffel

  Wanneer u zin heeft in een bijzonder stukje geitenkaas, probeer dan eens geitenkaas met truffel. Intens en smeuïg van smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. 

  Lees verder
  Vanaf € 6,25
 8. Hollandse geitenkaas met kruiden

  Een prachtige geitenkaas, verrijkt met overheerlijke tuinkruiden. Heerlijk fris en kruidig van smaak. Minimaal 12 weken gerijpt op traditionele wijze.

  Lees verder
  Vanaf € 4,75
 9. Fenegriek geitenkaas

  Heerlijke romige geitenkaas verrijkt met fenegriek zaden. Bijzonder nootachtig en kruidig van smaak. Minimaal 12 weken gerijpt op traditionele wijze.

  Lees verder
  Vanaf € 5,75
Van hoog naar laag sorteren

9 items

per pagina
Lees meer Toon minder

Geitenkaas: lekker, gezond en veelzijdig

Kaas volledig gemaakt van geitenmelk is zeer geschikt voor mensen met een koemelkallergie. Geitenkaas is over het algemeen te herkennen aan zijn lichte (bijna witte) kleur. Het caroteenstofje in kaas, dat normaal gesproken voor een gele of roodachtige kleur zorgt, wordt door geiten omgezet in vitamine A wat ervoor zorgt dat de kaas een lichte kleur krijgt.

Harde geitenkaas en zachte geitenkaas

Geitenkaas is in diverse varianten verkrijgbaar. Harde geitenkaas komt over het algemeen van Hollandse bodem en zachte geitenkaas komt dooorgaans uit het buitenland. Proef de uitgesproken zuivere, milde en verrassende smaaktonen van geitenkaas. Heerlijk voor op brood, in salades of als toevoeging op een kaasplankje.

Geitenkaas is uitermate geschikt om op smaak gebracht te worden met verschillende kruiden en smaakmakers. Ons assortiment geitenkazen bestaat dan ook uit verschillende unieke geitenkazen die ongetwijfeld een verrassende smaaksensatie realiseren. Kies voor een geitenkaas met truffel, een blauwe geitenkaas of een geitenkaas met fenegriek. Genoeg soorten en smaken om optimaal van deze heerlijke kaassoort te kunnen blijven genieten.

Geitenkaas kopen

Bij Hoogendoorn Kaas vindt u smaakvolle verse geitenkazen van hoogwaardige kwaliteit. De kazen rijpen vanaf jonge leeftijd in ons rijpingshuis verder en wij snijden de kaas voor u vers van het mes. Alle Nederlandse en buitenlandse kazen bestelt u eenvoudig, veilig en snel online op hoogendoornkaas.nl.