Gepasteuriseerde geitenkaas

Gepasteuriseerde geitenkaas

Bij geitenkaas van gepasteuriseerde geitenmelk is de melk, voor het verwerkt is tot kaas, kort verhit waardoor bacteriën onschadelijk zijn gemaakt. Dit maakt gepasteuriseerde geitenkazen geschikt om door zwangere vrouwen gegeten te worden. Ons aanbod gepasteuriseerde geitenkazen bestaat uit de meest smaakvolle geitenkazen van Nederlandse bodem.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten
 1. Caprimera Rozemarijn Tijm
  Waardering:
  100%

  Caprimera Kruiden is een geitenkaas van Hollandse bodem die tijdens het rijpingsproces voorzien is van een laag waarin onder andere tijm en rozemarijn verwerkt is. De korst van deze kaas is eetbaar en hij is heerlijk voor bij de borrel of als dessertkaas.

  Lees verder
  € 5,95
 2. Caprimera Liguria
  Waardering:
  80%

  Caprimera Liguria is een geitenkaas van Hollandse bodem die tijdens het rijpingsproces voorzien is van een laag waarin onder andere tomaat, basilicum en oregano verwerkt is. Deze kaas is heerlijk voor op de borrelplank.

  Lees verder
  € 5,95
 3. Hollandse jonge geitenkaas
  Waardering:
  100%

  Jonge geitenkaas die minimaal 8 weken de tijd heeft gehad om op traditionele wijze te rijpen in ons rijpingshuis. Bijzonder smaakvol en lekker pittig, ideaal voor de kaasplank of door warme gerechten.

  Lees verder
  € 3,90
 4. Hollandse belegen geitenkaas
  Waardering:
  93%

  Belegen geitenkaas die minimaal 20 weken de tijd heeft gehad om te rijpen in ons rijpingshuis. Bijzonder smaakvol en lekker pittig, ideaal voor de kaasplank of door warme gerechten.

  Lees verder
  € 4,50
 5. Hollandse oude geitenkaas
  Waardering:
  97%

  Overheerlijke Hollandse oude geitenkaas. Krachtig van smaak met extra veel pit. Deze bijzondere kaas wordt 1,5 jaar gerijpt op traditionele wijze waardoor hij genoeg tijd krijgt om zijn unieke smaak te ontwikkelen.

  Lees verder
  € 4,50
 6. Hollandse geitenkaas met kruiden
  Waardering:
  88%

  Een prachtige geitenkaas, verrijkt met overheerlijke tuinkruiden. Heerlijk fris en kruidig van smaak. Minimaal 12 weken gerijpt op traditionele wijze.

  Lees verder
  € 5,25
  • Voor 15.00 besteld, binnen 24 uur verzonden
  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Iedere week op de markt
 7. Geitenkaas Pakket
  Waardering:
  100%

  Ontdek het beste van geitenkaas met ons heerlijke geitenkaas pakket! Geniet van een selectie van smakelijke en ambachtelijke kazen, perfect om te delen met vrienden en familie. Bestel nu en proef de romige, milde en pittige smaken van geitenkaas in één handig pakket.

  Lees verder
  € 42,99
 8. Geitenkaas met truffel
  Waardering:
  100%

  Wanneer u zin heeft in een bijzonder stukje geitenkaas, probeer dan eens geitenkaas met truffel. Intens en smeuïg van smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. 

  Lees verder
  € 6,50
 9. Fenegriek geitenkaas
  Waardering:
  95%

  Heerlijke romige geitenkaas verrijkt met fenegriek zaden. Bijzonder nootachtig en kruidig van smaak. Minimaal 12 weken gerijpt op traditionele wijze.

  Lees verder
  € 5,99
 10. Hollandse Blauwe geitenkaas
  Waardering:
  97%

  Hollandse blauwaderkaas, gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk. Heerlijk pikant van smaak en perfect op een kaasplankje of verwerkt in een salade.

  Lees verder
  € 5,45
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
10 producten

Waarom gepasteuriseerde geitenkaas

Bepaalde voedingsmiddelen bevatten de listeriabacterie, waaronder melk. Deze bacterie overleeft de vriezer en is zelfs in staat zich te vermenigvuldigen in de koelkast. Maar deze bacterie is niet bestand tegen temperaturen boven de 70 graden Celsius. Daarom wordt de geitenmelk heel kort verhit tot een temperatuur boven de 70 graden Celsius, waardoor de bacteriën onschadelijk worden gemaakt.

Gepasteuriseerde geitenkaas kopen

Over het algemeen zijn bijna alle harde geitenkazen gemaakt van gepasteuriseerde melk, maar voor zwangere vrouwen is het belangrijk om dit altijd goed te controleren. Hier bij Hoogendoorn Kaas vindt u een prachtig assortiment gepasteuriseerde geitenkaas. Van een Hollandse jonge geitenkaas tot een blauwe geitenkaas en een geitenkaas met truffel. Kies je favoriet en bestel voordelig online bij Hoogendoorn Kaas.