Onze heerlijke decemberspecial is weer volop verkrijgbaar! Bestel onze Boeren Juweel voor maar 14,95 per kilo!

Jonge kaas

De verschillende kaassoorten zijn onder te verdelen per leeftijd. Om kaas meer smaak te geven, worden deze voor een aantal weken of jaren gerijpt. Jonge kaas is fris, romig en zacht van smaak. De kaas wordt circa 4 weken gerijpt in het rijpingshuis. Binnen ons assortiment vindt u heerlijk jonge Goudse kaas. Bestellen doet u eenvoudig en veilig bij ons online op Hoogendoornkaas.nl.

Van hoog naar laag sorteren

2 items

per pagina
 1. Goudse jonge kaas

  Overheerlijke Goudse jonge kaas volgens traditioneel Nederlands recept. De jonge kaas wordt slechts vier weken gerijpt, wat zorgt voor een heerlijke, milde romige smaak.

  Lees verder
  Vanaf € 4,45
 2. Hollandse geitenkaas jong

  Heerlijke jonge Hollandse geitenkaas. Heerlijk mild en romig van smaak. Gerijpt voor minimaal 8 weken in ons traditionele rijpingshuis.

  Lees verder
  Vanaf € 3,50
Van hoog naar laag sorteren

2 items

per pagina
Lees meer Toon minder

Jonge Hollandse kaas

Jonge kaas is een kaas die circa 4 weken de tijd heeft gekregen om te rijpen. Een kort rijpingsproces zorgt ervoor dat de kaas heerlijk smeuïg, romig en zacht van smaak is. Houdt u niet van een uitgesproken smaak? Dan is een jonge kaas een uitstekende optie. De jonge is rijk aan vitamine A, B en D.

Jonge kaas online bestellen

Onze jonge kaas is heerlijk voor op brood, voor bij de borrel of als garnering voor diverse gerechten. Wij snijden uw jonge kaas vers van het mes, waarna deze vacuümverpakt wordt. Door de stevige structuur van de kaas zijn deze zeer geschikt om per post te verzenden. Bestel uw favoriete jonge Goudse kaas snel en gemakkelijk online op Hoogendoornkaas.nl.