Familiebedrijf met een passie voor kaas

Na bijna 80 jaar is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde markthandel. Kaasverkopers in hart en nieren, en met de paplepel ingegoten, al 3 generaties lang.

Opa Hoogendoorn begint de kaashandel in de jaren dertig. Het begon allemaal met venten met de handkar in omgeving Rotterdam. In 1967 heeft opa zijn eerste marktkraam met kaas op de Schiebroekse markt. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een kaashandel die wekelijks op meerdere plaatsen in het land op de markt staat.

Bijzonder natuurlijk rijpingsproces

Het pakhuis waar de kaas rijpt staat in Waddinxveen. Midden in het Groene Hart tussen de boeren. Zo natuurlijk mogelijk rijpen is ons streven. Om het beste resultaat te halen rijpen de kazen onder de meest natuurlijke omstandigheden. De kazen liggen gemiddeld een stuk langer zodoende krijgen ze de tijd om traditioneel te rijpen. Hierdoor behouden de kazen hun karakteristieke en traditionele smaak: romig, smeuïg, smaakvol. Kaas zoals kaas moet smaken is daarom niet voor niets onze leus!

Van alle markten thuis

Onze klanten hebben keuze uit ruim 100 verschillende soortenkazen. Onze specialiteiten zijn de Boeren kazen en de Beemster kazen. Lokale boeren brengen hun kazen bij ons, en wij laten dit rijpen in ons eigen pakhuis. Dichter bij de natuur kunt u niet staan: weet wat de koe eet, weet wat de klant koopt. Ons product: kaas wordt al honderd jaar hetzelfde gemaakt. Het is een echt natuurproduct, waar wij 100 procent achter staan.

Wij investeren veel tijd in de relatie met onze klanten. Het juiste product verkopen wat aansluit bij de wensen van de klant is daarom ons streven. Wij voorzien onze klanten wekelijks van de juiste productinformatie, zodat ze bekend worden met ons product, en ook weten wat ze eten.

U kunt ons vinden op de volgende markten:

Ma: Alblasserdam

Di: Papendrecht

Woe: Heemstede

Do: Hoogvliet En Zevenhuizen

Vr: Schiebroek

Za: Rotterdam Centrum