Hele kaas

Hele kaas

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
41 producten
  1. Jersey kaas extra belegen | Hele kaas

    Biologische extra belegen kaas gemaakt de melk van Jerseykoeien. Krachtig en bijzonder romig van smaak. Onze hele kazen worden minimaal 26 weken gerijpt op traditionele wijze.

    Lees verder
    Regular Price € 185,00 Special Price € 166,50
  2. Pan Pan | Hele kaas

    Heerlijke Pan Pan van 11 kilo. Een bijzonder smaakvol 20+ komijnekaasje wat bereid wordt volgens traditioneel Leids recept. Pan Pan is laag in vet en hoog op smaak. Ideaal wanneer u verantwoord wilt genieten.

    Lees verder
    Regular Price € 165,00 Special Price € 148,50
  3. Rotterdams Antiek | Hele kaas

    Karaktervolle extra overjarige hele kaas. Rotterdams Antiek is dé extra overjarige kaas die niet mag ontbreken op uw kaasplankje. Een echte Rotterdamse kaas met karakter. Met deze hele kaas van 12 kilogram weet u zeker dat uw kaasplank niets te kort komt.

    Lees verder
    Regular Price € 234,00 Special Price € 210,60
  4. Blije Geit Fenegriek | Hele kaas

    Hele geitenkaas met fenegriek. Deze Blije Geit geitenkaas smaakt dankzij de fenegriek nootachtig wat hem ideaal maakt voor bij de borrel, maar ook voor op brood bij de lunch. Met deze hele geitenkaas heeft u de komende tijd genoeg kaas om heerlijk te kunnen genieten bij de borrel.

    Lees verder
    Regular Price € 189,00 Special Price € 170,10
  5. Oude Jersey Kaas | Hele kaas

    Geniet nu ook van een hele echte oude jersey kaas: oude kaas gemaakt van melk van Jerseykoeien. Romig oud en vol van smaak. Zeer geschikt om op allerlei manieren te verwerken en serveren, daarom ideaal om als hele kaas te kopen.

    Lees verder
    Regular Price € 195,00 Special Price € 175,50
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
41 producten