Mittelalter bis alter Jersey-Käse | Ganzer Laib
Biologische extra belegen kaas gemaakt de melk van Jerseykoeien. Krachtig en bijzonder romig van smaak. Onze hele kazen worden minimaal 26 weken gerijpt op traditionele wijze.
Hele Jersey kaas extra belegen
Heerlijke biologische extra belegen kaas gemaakt van de melk van Jerseykoeien. De kazen worden gemaakt in het Zuid-Hollandse dorpje Ouddorp en worden na het bereidingsproces gerijpt in ons traditionele rijpingshuis voor. Minimaal 26 weken krijgen deze kazen de tijd op smaak te komen.
In tegenstelling tot de melk van andere koeien, geven Jerseykoeien melk met een andere samenstelling van vetten en eiwitten. Jerseymelk bevat gemiddeld 85% meer vet en 40 % meer eiwitten. De kaas is om deze reden veel romiger en voller van smaak. De kaas is van deze koeien is dan ook goed te onderscheiden van de normale kazen.
Jersey kaas jong belegen kaaswiel verwerken
Een heerlijke kaas voor op brood, uit het vuistje of een kaasplankje. Daarnaast is deze kaas uitermate geschikt om te gebruiken in diverse gerechten.
Art.nr. | 0036-1001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0036-1001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Uw hoeveelheid | 7000 gr (Hele kaas) |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Ouddorp |
Smaak | Vol romig |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 26 weken |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |
Gethermiseerd | Nee |