Jersey kaas jong belegen | Hele kaas
Jerseykaas, heerlijke biologische kaas gemaakt van melk van de Jerseykoe. Heerlijk vol romig van smaak. Onze hele kazen worden minimaal 8 weken gerijpt op traditionele wijze.
Hele Jersey kaas jong belegen
Heerlijke biologische jong belegen kaas gemaakt van de melk van Jerseykoeien. De kazen worden gemaakt in het Zuid-Hollandse dorpje Ouddorp en worden na het bereidingsproces gerijpt in ons traditionele rijpingshuis.
In tegenstelling tot de melk van andere koeien, geven Jerseykoeien melk met een andere samenstelling van vetten en eiwitten. Jerseymelk bevat gemiddel 85% meer vet en 40% meer eiwitten. De kaas is om deze reden veel romiger en voller van smaak. De kaas is van deze koeien is dan ook goed te onderscheiden van de normale kazen.
Jersey kaas jong belegen verwerken
Een heerlijke kaas voor op brood, uit het vuistje of een kaasplankje. Daarnaast is deze kaas uitermate geschikt om te gebruiken in diverse gerechten.
Wilt u een hele kaas kopen en als relatiegeschenk cadeau doen? Dan bent u bij Hoogendoorn Kaas aan het juiste adres!
Art.nr. | 0035-1001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0035-1001 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Uw hoeveelheid | 8000 gr (Hele kaas) |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Ouddorp |
Smaak | Vol romig |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 8 weken |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |
Gethermiseerd | Nee |