Kaaspakket

Kaaspakket

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
25 producten
  1. Kruiden Kaaspakket
    Waardering:
    100%

    4 soorten kruidenkaas van 300 gram per stuk. Een heerlijke combinatie van verschillende kruiden kazen voor bij de borrel op de kaasplank.

    Lees verder
    € 24,95
  2. Kruiden Kaaspakket Luxe

    Met vier speciale kruidenkazen van elk 300 gram en drie delicatesses vult dit pakket tot in de puntes jouw borrelplank. Of kies ervoor om dit pakket cadeau te geven. Perfect voor liefhebbers van kaas en culinaire lekkernijen.

    Lees verder
    € 32,95
  3. Geitenkaas Pakket
    Waardering:
    100%

    Ontdek het beste van geitenkaas met ons heerlijke geitenkaas pakket! Geniet van een selectie van smakelijke en ambachtelijke kazen, perfect om te delen met vrienden en familie. Bestel nu en proef de romige, milde en pittige smaken van geitenkaas in één handig pakket.

    Lees verder
    € 42,99
  4. Geiten- en Schapenkaas Pakket Deluxe

    Dit luxe pakket bevat een fijne selectie van geiten- en schapenkazen die perfect met elkaar samengaan. Van geitenkaas met truffel tot oude schapenkaas, dit pakket biedt een verrukkelijke variatie aan smaken. Ons Geiten- en Schapenkaas Pakket is een geweldig cadeau voor kaasliefhebbers en een heerlijke traktatie voor jezelf.

    Lees verder
    € 56,95
  5. Kaasplank basis
    Waardering:
    87%

    Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, roombrie en Kernhem. Alle 3 de stukken kaas wegen 250 gram per stuk waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

    Lees verder
    € 12,95
  6. Kaasplank Basis Plus
    Waardering:
    100%

    Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, roombrie en Kernhem + kaaskoekjes en een tapenade van oude kaas pesto. Alle 3 de stukken kaas wegen 250 gram waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

    Lees verder
    € 16,95
  7. Kaasplank Luxe
    Waardering:
    100%

    Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, Roombrie, Morbier en Trappisten. Alle 4 de stukken kaas wegen 250 gram waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

    Lees verder
    € 18,95
  8. Kaasplank Luxe plus
    Waardering:
    100%

    Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, Roombrie, Morbier, Trappisten, kaaskoekjes en tapenade. Alle 4 de stukken kaas wegen 250 gram waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

    Lees verder
    € 24,95
  9. Kaasplank Deluxe
    Waardering:
    95%

    De kaasplank onder de kaasplanken: Kaasplank Deluxe. Een kaasplank bestaande uit de kazen Saint Agur, Morbier, Kernhem, Delice de Bourgogne, Oude geit, kaaskoekjes, tapenade en een potje confituur. De kaasjes wegen samen 1250 gram waarmee u een avondje heerlijk kunt genieten van de heerlijke smaken. De kaasjes worden geleverd zonder plank.

    Lees verder
    € 35,95
  10. Boeren Kilo Kaaspakket

    Geniet van het ambachtelijke Boeren kilo kaasje, een traditioneel bereide kaas met een gewicht van ongeveer 1 kilo. Verpakt in een leuk doosje, is dit kaasje een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

     

    Lees verder
    € 11,95
  11. Verzenddoos

    Op zoek naar een mooie cadeau verzendverpakking voor u eigen samengestelde kaas pakket? Dan bent met deze stevige doos met Oer-Hollandse afbeeldingen op het juiste adres. Dit geeft u kaas cadeau een extraatje 

    Lees verder
    € 4,95
  12. Geschenkdoos

    Op zoek naar een mooie cadeau verpakking voor u eigen samengestelde kaas pakket? Gebruik dan deze kartonnen mand met rood boerenkleed patroon. Dit geeft u kaas cadeau een extraatje 

    Lees verder
    € 3,95
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
25 producten