Boeren Kilo Kaaspakket

Boeren Kilo Kaaspakket

Voeg toe aan verlanglijst

Geniet van het ambachtelijke Boeren kilo kaasje, een traditioneel bereide kaas met een gewicht van ongeveer 1 kilo. Verpakt in een leuk doosje, is dit kaasje een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

 

Smaak Romig
€ 11,95 Verdien * punten
Op voorraad
Omschrijving
Boeren kilo kaaspakket - leuk cadeau! Het Boeren kilo kaasje is een heerlijk product dat de smaak v...
Productinformatie
Art.nr.Boeren Kilo Kaaspakket
MerkHoogendoorn Kaas
Ook lekker...
Boeren kaaspakket Boeren Kaaspakket
Waardering:
100%

4 stukken overheerlijke boerenkaas van 500 gram per stuk, ideaal voor de echte kaasliefhebber. Van boerenkaas kunt u genieten op een heerlijk verse boterham en natuurlijk uit het vuistje van de kaasplank.

€ 29,95 Verdien * punten
Goudse kaaspakket Goudse Kaaspakket
Waardering:
93%

4 stukken kaas van 500 gram per stuk uit Gouda en omgeving met een leuk doosje om de kazen in te presenteren bij de borrel of om te geven als cadeau. Geschikt om van te genieten op een verse boterham of uit het vuistje bij de borrel.

€ 26,99 Verdien * punten
Noord-Hollands Kaaspakket Noord Hollands Kaaspakket

3 heerlijke stukken Noord Hollandse kaas van 500 gram per stuk. Heerlijk om blokjes van te snijden voor bij de borrel, maar ook erg lekker op de boterham.

€ 21,95 Verdien * punten
Boeren kilo Boeren kaasje kilo
Waardering:
93%

Een boeren kaasje van een kilo: een echt streekproduct met een zachte en romige smaak. Het leukste kaasje om cadeau te geven of om aan te snijden tijdens een feestje. Lekker voor op brood en op de kaasplank!

€ 10,90 Verdien * punten
Luxe Goudse kaaspakket in doos Goudse Kaaspakket Luxe
Waardering:
100%

Het Goudse kaaspakket is samengesteld van onze meest authentieke Goudse kazen. Verpakt in een prachtige doos, bevat dit pakket vier verschillende kazen van elk 400 gram. Perfect voor een gezellige borrelavond of als cadeau.

€ 39,95 Verdien * punten
biologisch kaaspakket in doos Biologisch Kaaspakket

Ontdek de heerlijke smaak van ons biologisch kaaspakket! Een selectie van Jersey kazen, waaronder extra belegen, jong belegen en oude kaas. Verpakt in een mooie doos en inclusief biologisch Schulp sap. Bestel nu en geniet van deze verrukkelijke combinatie!

€ 29,95 Verdien * punten