Rotterdams Kaaspakket

Rotterdams Kaaspakket

Voeg toe aan verlanglijst

Een echt Rotterdams kaaspakket! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een echte gezelligheid avond. Leuk om te geven als te krijgen.

Smaak Robuust, Karaktervol
€ 30,95 Verdien * punten
Op voorraad
Omschrijving
Kaaspakket met echte Rotterdamse kaas In dit kaaspakket zit alles wat je nodig hebt voor een gezell...
Productinformatie
Art.nr.rotterdams-kaaspakket
MerkHoogendoorn Kaas
Ook lekker...
Boeren kaaspakket Boeren Kaaspakket
Waardering:
100%

4 stukken overheerlijke boerenkaas van 500 gram per stuk, ideaal voor de echte kaasliefhebber. Van boerenkaas kunt u genieten op een heerlijk verse boterham en natuurlijk uit het vuistje van de kaasplank.

€ 29,95 Verdien * punten
Goudse kaaspakket Goudse Kaaspakket
Waardering:
93%

4 stukken kaas van 500 gram per stuk uit Gouda en omgeving met een leuk doosje om de kazen in te presenteren bij de borrel of om te geven als cadeau. Geschikt om van te genieten op een verse boterham of uit het vuistje bij de borrel.

€ 26,99 Verdien * punten
Noord-Hollands Kaaspakket Noord Hollands Kaaspakket

3 heerlijke stukken Noord Hollandse kaas van 500 gram per stuk. Heerlijk om blokjes van te snijden voor bij de borrel, maar ook erg lekker op de boterham.

€ 21,95 Verdien * punten
Noord Hollands Kaaspakket Luxe Noord Hollands Kaaspakket Luxe

Een Noord Hollands kaaspakket Luxe is een perfect cadeau voor kaasliefhebbers, met een selectie van heerlijke kazen uit de regio. Een perfect cadeau voor kaasliefhebbers en fijnproevers.

€ 29,95 Verdien * punten
Luxe Goudse kaaspakket in doos Goudse Kaaspakket Luxe
Waardering:
100%

Het Goudse kaaspakket is samengesteld van onze meest authentieke Goudse kazen. Verpakt in een prachtige doos, bevat dit pakket vier verschillende kazen van elk 400 gram. Perfect voor een gezellige borrelavond of als cadeau.

€ 39,95 Verdien * punten
Boeren kaaspakket luxe in doos Boeren Kaaspakket Luxe

Ons Luxe Boeren Kaaspakket komt vers van het mes. Het pakket bestaat uit vier boerenkazen van Nederlandse bodem, biologisch schulp sap en mosterd dille saus. Onmisbaar tijdens de borrel!

€ 31,95 Verdien * punten