Gruyère geraspt

Gruyère geraspt

Voeg toe aan verlanglijst

Gruyère is een wereldberoemde Zwitserse harde kaas. De kaas geeft een volromig mondgevoel en heeft een heerlijke aromatische pikante smaak. Speciaal voor u geraspt zodat u hem met het grootste gemak kunt verwerken in verschillende gerechten. 

Smaak Aromatisch pikant
€ 2,59 Verdien * punten
1000 gr
Voordeligste keuze
€ 25,90
Voeg een kaartje toe

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Op voorraad
Omschrijving
Gruyère geraspt Gruyère ontleent zijn naam aan de steek waar hij vandaan komt. La Gruyère is een...
Productinformatie
Art.nr.0043
ManufacturerHoogendoorn Kaas
Onze producten in dit artikel
Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue
Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue
Er zijn veel verschillende soorten kazen die je kunt gebruiken voor dit heerlijke gerecht. Hieronder lichten we vier van de beste keuzes uit voor je...
Geplaatst op: 17 November 2023
Ook lekker...
Grana Padano (Parmesan) geraspt Grana Padano (Parmesan) geraspt
Waardering:
87%

Grana Padano is een heerlijke Italiaanse brokkelkaas die speciaal voor u geraspt wordt. Uitermate geschikt om te gebruiken in keukens. Minimaal 18 maanden gerijpt wat resulteert in een heerlijke robuuste smaak.

€ 2,09 Verdien * punten
Emmentaler geraspt Emmentaler geraspt
Waardering:
93%

Franse Emmentaler is een heerlijke stevige kaas met een heerlijke nootachtige smaak. De kaas is in zijn geraspte vorm uitermate geschikt om te verwerken in de keuken.

€ 4,45 Verdien * punten
Geraspte Comté Comté geraspt
Waardering:
100%

Comté is een pikante rauwmelkse kaas met nootachtige tonen, afkomstig uit het Franse Jura gebergte. Uitermate geschikt om te verwerken in een kaasfondue of om te gebruiken voor het gratineren van warme gerechten.

€ 2,59 Verdien * punten
Pecorino Romano geraspt Pecorino Romano geraspt
Waardering:
97%

Pecorino Romano staat bekend als een heerlijke harde, zoute Italiaanse kaas gemaakt van schapenmelk. Deze variant is zelfs al speciaal voor u geraspt. De intens zilte smaak komt doordat de kazen tijdens de bereiding gewassen wordt in zeewater.

€ 2,85 Verdien * punten