Wist u dat u bij besteding vanaf €50 binnen Nederland geen verzendkosten betaald?

Emmentaler geraspt

Emmentaler geraspt

Voeg toe aan verlanglijst

Franse Emmentaler is een heerlijke stevige kaas met een heerlijke nootachtige smaak. De kaas is in zijn geraspte vorm uitermate geschikt om te verwerken in de keuken.

Smaak Nootachtig
Vanaf € 2,75 Verdien * punten
Op voorraad
Omschrijving
Emmentaler geraspt De oorsprong van deze wereldberoemde gatenkaas ligt in Zwitserland. In het dal E...
Productinformatie
Art.nr.0046
MerkHoogendoorn Kaas
Ook lekker...
Gruyère geraspt Gruyère geraspt

Gruyère is een wereldberoemde Zwitserse harde kaas. De kaas geeft een volromig mondgevoel en heeft een heerlijke aromatische pikante smaak. Speciaal voor u geraspt zodat u hem met het grootste gemak kunt verwerken in verschillende gerechten. 

Vanaf € 2,29 Verdien * punten
Geraspte Comté Comté geraspt

Comté is een pikante rauwmelkse kaas met nootachtige tonen, afkomstig uit het Franse Jura gebergte. Uitermate geschikt om te verwerken in een kaasfondue of om te gebruiken voor het gratineren van warme gerechten.

Vanaf € 2,29 Verdien * punten
Grana Padano (Parmesan) geraspt Grana Padano (Parmesan) geraspt

Grana Padano is een heerlijke Italiaanse brokkelkaas die speciaal voor u geraspt wordt. Uitermate geschikt om te gebruiken in keukens. Minimaal 18 maanden gerijpt wat resulteert in een heerlijke robuuste smaak.

Vanaf € 1,79 Verdien * punten
Pecorino Romano geraspt Pecorino Romano geraspt

Pecorino Romano staat bekend als een heerlijke harde, zoute Italiaanse kaas gemaakt van schapenmelk. Deze variant is zelfs al speciaal voor u geraspt. De intens zilte smaak komt doordat de kazen tijdens de bereiding gewassen wordt in zeewater.

Vanaf € 1,99 Verdien * punten