Burrata

Burrata

Voeg toe aan verlanglijst

Heerlijk zachte en romige Burrata uit Apulië, Italië. Zeer geschikt om te verwerken tot voorgerecht, maar kan ook uitstekend verwerkt worden tot hapjes voor bij de borrel.

Smaak Romig
€ 4,95
Op voorraad
Omschrijving
Zeer romige Burrata Burrata is een Italiaanse kaas die zijn herkomst vindt in Apulië, een regio in...
Productinformatie
Art.nr.112-250
Uw hoeveelheid250 gr
Product Video
Ook lekker...
Buffelmozzarella Buffelmozzarella

Traditionele mozzarella uit het Zuid-Italiaanse Campana. Heerlijk bij verschillende koude toepassingen, maar ook uiterst geschikt in warme gerechten.

€ 2,95
Swiss Schabziger Zwitserse Kegel Swiss Schabziger Zwitserse Kegel

Schabziger is een traditioneel Zwitserse kaas die enkel in het kanton (deelstaat) Glarus in Zwitserland geproduceerd wordt. Het wordt vaak geraspt gegeten, gebruikt voor de fondue en verwerkt tot een soort pasta voor op brood.

€ 3,25
Ricotta Ricotta

Ricotta is een zachte en frisse Italiaanse kaas die gemaakt wordt van de wei die overblijft nadat die is gescheiden van de wrongel. Het heeft een milde zoete smaak en wordt op veel verschillende manieren gegeten.

€ 1,95
Castelli Mascarpone Castelli Mascarpone

Mascarpone is een zachte Italiaanse kaas en is heerlijk romig. Dankzij zijn lichte smaak is dit kaasje zeer goed te verwerken in allerlei gerechten. Tevens is deze mascarpone geschikt als sausbinder of als vervanger van room, bijvoorbeeld in de soep.

€ 2,75