Castelli Mascarpone

Castelli Mascarpone

Voeg toe aan verlanglijst

Mascarpone is een zachte Italiaanse kaas en is heerlijk romig. Dankzij zijn lichte smaak is dit kaasje zeer goed te verwerken in allerlei gerechten. Tevens is deze mascarpone geschikt als sausbinder of als vervanger van room, bijvoorbeeld in de soep.

Smaak Romig
€ 2,75
Op voorraad
Omschrijving
Mascarpone verwerken Mascarpone is een bekend vers Italiaans kaasje gemaakt van koemelk en is met ...
Specificaties
Art.nr.106-101
Uw hoeveelheid250 gr
Ook lekker...
Buffelmozzarella Buffelmozzarella

Traditionele mozzarella uit het Zuid-Italiaanse Campana. Heerlijk bij verschillende koude toepassingen, maar ook uiterst geschikt in warme gerechten.

€ 2,95
Swiss Schabziger Zwitserse Kegel Swiss Schabziger Zwitserse Kegel

Schabziger is een traditioneel Zwitserse kaas die enkel in het kanton (deelstaat) Glarus in Zwitserland geproduceerd wordt. Het wordt vaak geraspt gegeten, gebruikt voor de fondue en verwerkt tot een soort pasta voor op brood.

€ 3,25
Ricotta Ricotta

Ricotta is een zachte en frisse Italiaanse kaas die gemaakt wordt van de wei die overblijft nadat die is gescheiden van de wrongel. Het heeft een milde zoete smaak en wordt op veel verschillende manieren gegeten.

€ 1,95
Feta Feta

Feta is een Griekse kaas gemaakt van 80% schapenmelk en 20% geitenmelk. Deze hoge kwaliteit Feta kan op allerlei manieren gegeten worden. Probeer het eens met olijfolie en oregano, door de salade of door een omelet.

€ 2,99