Zeer pittige kaas

Zeer pittige kaas

Voor de liefhebber van een stevig pikante kaas vindt u hier een selectie zeer pittige kazen. De kazen zijn extra lang gerijpt of zijn op smaak gemaakt met kruiden en andere ingrediënten. De pittigste kazen bestelt u gemakkelijk online bij Hoogendoorn Kaas.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten
 1. Komijnekaas overjarig
  Waardering:
  100%

  De echte kaasliefhebbers zullen deze overjarige komijnekaas zeker kunnen waarderen. 3 jaar heeft deze komijnekaas in ons rijpingshuis gelegen, wat resulteerd een zeer pittige en nootachtige smaak. Heerlijk bij een glas port.

  Lees verder
  Vanaf € 3,75
 2. Goudse brokkelkaas overjarig
  Waardering:
  96%

  Zeer pittige Goudse brokkelkaas. Minimaal 3 jaar gerijpt in ons eigen traditionele rijpingshuis. Heerlijk voor bij de borrel of gewoon lekker uit het vuistje. 

  Lees verder
  Vanaf € 6,95
 3. Sambal kaas
  Waardering:
  100%

  Wanneer u van jong belegen kaas houdt met extra pit, dan is onze sambal kaas de beste keuze voor u. Gemaakt van de beste rauwe melk. verrijkt met chili pepers.

  Lees verder
  Vanaf € 4,75
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 producten

Wat is zeer pittige kaas?

Een zeer pittige kaas is zeer sterk van smaak doordat hij ruim de tijd gehad heeft om te rijpen of doordat de kaas op smaak is gebracht met bijvoorbeeld sambal of chili peper. De overjarige kazen hebben minimaal 3 jaar de tijd gehad om tot hun heerlijke smaak te komen. Deze kazen zijn dus rijk van smaak en vallen niet voor niets onder de zeer pittige kazen.

Zeer pittige kaas kopen

Deze pittige kazen zijn ideaal voor de liefhebber van pittig en pikante smaken. Zeer pittige kazen zijn erg lekker op de borrel- en kaasplank maar kunnen natuurlijk ook lekker op brood gegeten worden. Stel zelf een kaasplank samen met onze overjarige Goudse brokkelkaas en sambal kaas voor de ultieme pittige kaasbeleving.