Zeer pittige kaas

Zeer pittige kaas

Voor de liefhebber van een stevig pikante kaas vindt u hier een selectie zeer pittige kazen. De kazen zijn extra lang gerijpt of zijn op smaak gemaakt met kruiden en andere ingrediënten. De pittigste kazen bestelt u gemakkelijk online bij Hoogendoorn Kaas.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. Goudse brokkelkaas overjarig | Hele kaas
  Waardering:
  92%

  Zeer pittige Goudse brokkelkaas van ongeveer 10 kilo. Minimaal 3 jaar gerijpt in ons eigen traditionele rijpingshuis. Heerlijk voor bij de borrel of gewoon lekker uit het vuistje. 

  Lees verder
  Regular Price € 110,00 Special Price € 99,00
 2. Komijnekaas overjarig
  Waardering:
  100%

  De echte kaasliefhebbers zullen deze overjarige komijnekaas zeker kunnen waarderen. 3 jaar heeft deze komijnekaas in ons rijpingshuis gelegen, wat resulteerd een zeer pittige en nootachtige smaak. Heerlijk bij een glas port.

  Lees verder
  € 3,99
 3. Goudse brokkelkaas overjarig
  Waardering:
  94%

  Zeer pittige Goudse brokkelkaas. Minimaal 3 jaar gerijpt in ons eigen traditionele rijpingshuis. Heerlijk voor bij de borrel of gewoon lekker uit het vuistje. 

  Lees verder
  € 7,99
 4. Sambal kaas
  Waardering:
  98%

  Wanneer u van jong belegen kaas houdt met extra pit, dan is onze sambal kaas de beste keuze voor u. Gemaakt van de beste rauwe melk. verrijkt met chili pepers.

  Lees verder
  € 4,75
 5. Kruiden Kaaspakket Luxe

  Met vier speciale kruidenkazen van elk 300 gram en drie delicatesses vult dit pakket tot in de puntes jouw borrelplank. Of kies ervoor om dit pakket cadeau te geven. Perfect voor liefhebbers van kaas en culinaire lekkernijen.

  Lees verder
  € 32,95
 6. Goudse Kaaspakket Luxe
  Waardering:
  100%

  Het Goudse kaaspakket is samengesteld van onze meest authentieke Goudse kazen. Verpakt in een prachtige doos, bevat dit pakket vier verschillende kazen van elk 400 gram. Perfect voor een gezellige borrelavond of als cadeau.

  Lees verder
  € 39,95
  • Voor 15.00 besteld, binnen 24 uur verzonden
  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Iedere week op de markt
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten

Wat is zeer pittige kaas?

Een zeer pittige kaas is zeer sterk van smaak doordat hij ruim de tijd gehad heeft om te rijpen of doordat de kaas op smaak is gebracht met bijvoorbeeld sambal of chili peper. De overjarige kazen hebben minimaal 3 jaar de tijd gehad om tot hun heerlijke smaak te komen. Deze kazen zijn dus rijk van smaak en vallen niet voor niets onder de zeer pittige kazen.

Zeer pittige kaas kopen

Deze pittige kazen zijn ideaal voor de liefhebber van pittig en pikante smaken. Zeer pittige kazen zijn erg lekker op de borrel- en kaasplank maar kunnen natuurlijk ook lekker op brood gegeten worden. Stel zelf een kaasplank samen met onze overjarige Goudse brokkelkaas en sambal kaas voor de ultieme pittige kaasbeleving.