Nederlandse kaas - Intens

Nederlandse kaas - Intens

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. Oude schapenkaas

  Deze intens romige oude schapenkaas is een ware traktatie voor iedere kaasliefhebber! Heerlijk voor bij de borrel met een goed glas wijn, maar ook erg lekker om te verwerken door warme gerechten.

  Lees verder
  Vanaf € 5,75
 2. Overjarige Stolwijkse Boeren

  Onze overjarige Stolwijkse boerenkaas heeft dankzij het traditionele rijpingsproces een heerlijk robuust en intens karakter, zit vol met zoutkristallen en brokkelige structuur.

  Lees verder
  Niet op voorraad
 3. Truffelkaas

  Heerlijke jong belegen kaas met truffel. Deze bijzondere kaas heeft een zeer intense en uitgesproken smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. 

  Lees verder
  Vanaf € 5,65
 4. Geitenkaas met truffel

  Wanneer u zin heeft in een bijzonder stukje geitenkaas, probeer dan eens geitenkaas met truffel. Intens en smeuïg van smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. 

  Lees verder
  Vanaf € 6,25
 5. Truffelkaas | Hele kaas

  Een hele jong belegen kaas met truffel van 8 kilo. Deze bijzondere kaas heeft een zeer intense en uitgesproken smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. 

  Lees verder
  Normale prijs € 180,00 Speciale prijs € 162,00
 6. Geitenkaas met truffel | Hele kaas

  Wanneer u zin heeft in een bijzonder stukje geitenkaas, probeer dan eens geitenkaas met truffel. Intens en smeuïg van smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. Onze hele geitenkazen worden volgens traditionele wijze gerijpt en wegen ongeveer 4 kilo.

  Lees verder
  Normale prijs € 100,00 Speciale prijs € 90,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten