Nederlandse kaas - Intens

Nederlandse kaas - Intens

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten
 1. Oude schapenkaas
  Waardering:
  100%

  Deze intens romige oude schapenkaas is een ware traktatie voor iedere kaasliefhebber! Heerlijk voor bij de borrel met een goed glas wijn, maar ook erg lekker om te verwerken door warme gerechten.

  Lees verder
  Vanaf € 11,50
 2. Overjarige Stolwijkse Boeren
  Waardering:
  100%

  Onze overjarige Stolwijkse boerenkaas heeft dankzij het traditionele rijpingsproces een heerlijk robuust en intens karakter, zit vol met zoutkristallen en brokkelige structuur.

  Lees verder
  Vanaf € 3,98
 3. Truffelkaas
  Waardering:
  100%

  Heerlijke jong belegen kaas met truffel. Deze bijzondere kaas heeft een zeer intense en uitgesproken smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. 

  Lees verder
  Vanaf € 5,65
 4. Geitenkaas met truffel

  Wanneer u zin heeft in een bijzonder stukje geitenkaas, probeer dan eens geitenkaas met truffel. Intens en smeuïg van smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. 

  Lees verder
  Vanaf € 6,25
 5. Geitenkaas met truffel | Hele kaas

  Wanneer u zin heeft in een bijzonder stukje geitenkaas, probeer dan eens geitenkaas met truffel. Intens en smeuïg van smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. Onze hele geitenkazen worden volgens traditionele wijze gerijpt en wegen ongeveer 4 kilo.

  Lees verder
  Regular Price € 100,00 Special Price € 90,00
 6. Truffelkaas | Hele kaas

  Een hele jong belegen kaas met truffel van 8 kilo. Deze bijzondere kaas heeft een zeer intense en uitgesproken smaak. Die moet u een keer geprobeerd hebben. 

  Lees verder
  Regular Price € 180,00 Special Price € 162,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
6 producten