Wist u dat u bij besteding vanaf €50 binnen Nederland geen verzendkosten betaald?

Echt oude kaas

Echt oude kaas

Echte oude kaas: de kaas die 12 maanden of langer de tijd heeft gehad om te rijpen. Heerlijk om zo uit het vuistje te eten, maar ook prima te snijden voor op brood of een toastje. Echt oude kaas bestelt u gemakkelijk bij Hoogendoorn Kaas, vers van het mes en met zorg verpakt.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten
 1. Extra overjarige Noord-Hollandse

  Extra overjarige Noord-Hollandse kaas, een heerlijk authentiek streekproduct. Met een heerlijke karakteristieke smaak van oude kaas. Minimaal 2 jaar gerijpt in on eigen rijpingshuis, maar toch nog bijzonder romig. 

  Lees verder
  Vanaf € 3,75
 2. Extra overjarige Noord-Hollandse | Hele kaas

  Een hele extra overjarige Noord-Hollandse kaas, een authentiek streekproduct van 12 kilo. Met een heerlijke karakteristieke smaak van oude kaas. Minimaal 2 jaar gerijpt in on eigen rijpingshuis, maar toch nog bijzonder romig. 

  Lees verder
  Normale prijs € 180,00 Speciale prijs € 162,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
2 producten

Wat is echt oude kaas?

Echt oude kaas heeft minimaal 12 maanden de tijd gehad om te rijpen en heeft daarom een sterke smaak. Echt oude kaas is sterk van smaak, vrij zout en brokkelt gemakkelijk af. Het feit dat hij gemakkelijk brokkelt betekent niet dat hij niet meer goed te snijden is. Hij is daarom nog prima om blokjes van te snijden voor op de kaasplank en kan nog goed op brood gegeten worden.

Echt oude kaas kopen

Echt oude kaas bestelt u bij Hoogendoorn Kaas in de gewenste hoeveelheid. Na het plaatsen van uw bestelling snijden wij de kaas (vers van het mes) in het gewenste gewicht en verpakken het vacuüm. Vervolgens verpakken wij de bestelling in beschermend materiaal zodat het veilig en in een geheel bij u thuis aankomt.