Onze heerlijke decemberspecial is weer volop verkrijgbaar! Bestel onze Boeren Juweel voor maar 14,95 per kilo!

Swiss Schabziger Zwitserse Kegel

Swiss Schabziger Zwitserse Kegel

Voeg toe aan verlanglijst

Schabziger is een traditioneel Zwitserse kaas die enkel in het kanton (deelstaat) Glarus in Zwitserland geproduceerd wordt. Het wordt vaak geraspt gegeten, gebruikt voor de fondue en verwerkt tot een soort pasta voor op brood.

Smaak Kruidig
€ 3,25
Op voorraad
Omschrijving
Swiss Schabziger kaas Schabziger wordt gemaakt van magere koemelk en blauwe fenegriek. Na het berei...
Productinformatie
Art.nr.104-100
Uw hoeveelheid100 gr
Ook lekker...
Gruyère Gruyère

Misschien wel een van de bekendste kazen ter wereld. Gruyère is een zeer bijzondere kaas die een volromig mondgevoel geeft en een zeer unieke aromatische pikante smaak heeft. 

Vanaf € 4,95
Gruyère geraspt Gruyère geraspt

Gruyère is een wereldberoemde Zwitserse harde kaas. De kaas geeft een volromig mondgevoel en heeft een heerlijke aromatische pikante smaak. Speciaal voor u geraspt zodat u hem met het grootste gemak kunt verwerken in verschillende gerechten. 

Vanaf € 2,09
Emmertaler Franse Emmentaler

Franse Emmentaler is een heerlijke stevige kaas met een heerlijke nootachtige smaak. Kenmerkend zijn de grote ogen, de gaten in de kaas maakt dat dit een van de bekendste gatenkazen ter wereld is.

Vanaf € 2,49
Emmentaler geraspt Emmentaler geraspt

Franse Emmentaler is een heerlijke stevige kaas met een heerlijke nootachtige smaak. De kaas is in zijn geraspte vorm uitermate geschikt om te verwerken in de keuken.

Vanaf € 2,75