Swiss Schabziger Zwitserse Kegel
Schabziger is een traditioneel Zwitserse kaas die enkel in het kanton (deelstaat) Glarus in Zwitserland geproduceerd wordt. Het wordt vaak geraspt gegeten, gebruikt voor de fondue en verwerkt tot een soort pasta voor op brood.
Swiss Schabziger kaas
Schabziger wordt gemaakt van magere koemelk en blauwe fenegriek. Na het bereidingsproces worden de kegels gevuld waarbij de Ziger 6 tot 8 dagen lang in de kegel geperst wordt. Daarna moeten de kegels 2 tot 6 maanden drogen voor ze klaar zijn. De naam heeft deze kaas vanzelfsprekend te danken aan zijn vorm waarin hij geperst wordt.
Schabziger Zwitserse kegel kopen
De Schabziger Zwitserse kegel is een traditioneel Zwitserse kaas die enkel en alleen in het kanton Glarus in Zwitserland gemaakt wordt. U bestelt deze traditionele kaas gemakkelijk online bij Hoogendoorn Kaas.
- NostalgieHeerlijk. Precies zoals vroeger! Op wit brood met roomboter. Te lekker!
- Super !Genieten heet dat !
Super vers en wat een heerlijke smaak.
Snel weer bestellen... - LekkerLekker maar korte tot datum en brokkelig in de verpakking is onhandig om te raspen
- Precies wat ik verwachtte !Ik heb jullie in mijn adresboek opgenomen
- Super lekkerDe kaas was heerlijk en voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. Ik zal zeker in de nabije toekomst weer een bestelling plaatsen.
Art.nr. | 104-100 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 104-100 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Uw hoeveelheid | 100 gr |
Land van herkomst | Zwitserland |
Smaak | Kruidig |
Melksoort | Koemelk |