Boter

Roomboter is heerlijk op een boterham, op een stokbroodje en om mee te koken of bakken. Naast ons assortiment kazen hebben wij de lekkerste boters en roomboters. Ook deze kwaliteitsproducten besteld u met het grootste gemak in onze webshop.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Witte truffel boter

  Witte truffelboter is een heerlijke en veelzijdige boter die je aan elk gerecht een vleugje luxe kan geven. De truffel geeft de boter een unieke en verfijnde smaak. Zeer geschikt om te gebruiken als basis voor pastagerechten.

  Lees verder
  € 12,95
 2. Echte roomboter
  Waardering:
  96%

  Heerlijk zachte roomboter voor op brood, om mee te bakken, op een toastje en ga zo maar door. Deze roomboter is heerlijk vol en romig van smaak en een echte toevoeging aan uw snacks, baksels en maaltijden!

  Lees verder
  € 3,25
 3. Roomboter rol licht gezouten
  Waardering:
  100%

  Gouden roomboter rol uit Aalburg, voorzien van een vleugje zout. Heerlijke roomboter voor op brood, om mee te bakken en nog veel meer. Een handige roomboterrol van 500 gram.

  Lees verder
  € 6,25
 4. Grand Fermage Franse boter met zeezout
  Waardering:
  97%

  Grand Fermage aux cristaux’de Sel de Mer de Noirmoutier. Echte zachte Franse boter met kleine zoutkristallen precies zoals hij in Frankrijk smaakt.

  Lees verder
  € 4,49
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
Lees meer Toon minder

Boter & roomboter

De ene kaas is de andere niet, en zo geldt dat ook voor boter. Een heerlijk stokbroodje met een goede boter heeft vaak niet veel meer nodig (behalve een lekker stukje kaas). Kiest u voor een heerlijk gezouten Franse boter? Of toch een echte roomboter? Bij Hoogendoorn Kaas hebben wij het allemaal.

Boter kopen

Onze boters zijn super lekker voor op de boterham met een goede plak kaas, maar ook op een stokbroodje, cracker of een toastje zijn de boters al erg lekker. Ook voor het bakken en koken zijn onze roomboters erg geschikt. Kies uw boter en bestel gemakkelijk online.