Magere Boerenkaas
Heerlijke magere Boerenkaas 30+, lekker pittig van smaak maar met minder vet. Deze kazen rijpen minimaal minimaal 20 weken in ons rijpinshuis.
- Meer dan 80 jaar ervaring: Kaasmeesters sinds 1934
- Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden
- Proef en bestel iedere week op onze marktlocaties
- Met de grootste zorg verpakt
- Geen minimale orderprijs!
Magere Boerenkaas
Boerenkaas wordt gemaakt van dagverse melk van de boerderij. Dankzij de afgeroomde koeienmelk heeft deze kaas een lager vetpercentage. De kazen worden vervolgens op traditionele wijze geproduceerd op de boerderij. Boerenkazen worden met de hand gemaakt. Na het bereidingsproces op de boerderij moeten deze kazen rijpen.
Onze 30+ Boerenkazen worden minimaal 20 weken gerijpt in ons rijpingshuis, Het rijpingsproces zorgt ervoor dat extra belegen kazen een heerlijke pittige smaak hebben. Zeer smaakvolle kazen die u zeker een keer geprobeerd moet hebben.
Magere Boerenkaas verwerken
Magere Boerenkaas is een perfecte toevoeging op een gezonde levenstijl. Boerenkaas is uitermate geschikt voor op brood, maar u kunt extra belegen kaas ook met het grootste gemak kan verwerken in diverse gerechten. Zo is het heerlijk om jonge kaas in kleine blokjes te snijden en ze te laten smelten in bijvoorbeeld een stamppot. Deze kaas kan ook prima als garnering gebruikt worden bij bijvoorbeeld een quiche.
Het is natuurlijk mogelijk om deze extra belegen Boerenkaas te serveren bij de borrel of gewoon lekker uit het vuistje te eten.
Magere Boerenkaas kopen doet u gemakkelijk bij ons online. Voor 16:00 besteld, is morgen verzonden!
- Heerlijk!Heerlijk romig en pittig je kan het ook als borrelhapje gebruiken.
- 30+ kaas was heerlijkKaas smaakte goed en was toch enigszins pittig van smaak. Kaas was goed verpakt en snel geleverd.
- Goed.Voor een magere kaas erg lekker vol van smaak. Een extra plakje op brood zonder schuldgevoel...
Art.nr. | 0023 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0023 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Stolwijk |
Smaak | Pittig |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 20 weken |
Vetgehalte | 30+ kaas |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |