Jersey kaas extra belegen
Biologische extra belegen kaas gemaakt van de melk van Jerseykoeien. Krachtig en bijzonder romig van smaak. Minimaal 26 weken gerijpt op traditionele wijze.
Jersey kaas extra belegen
Heerlijke biologische extra belegen kaas gemaakt van de melk van Jerseykoeien. De kazen worden gemaakt in het Zuid-Hollandse dorpje Ouddorp. Na het bereidingsproces worden de kazen gerijpt in ons traditionele rijpingshuis. Hier krijgen de kazen minimaal 26 weken de tijd op smaak te komen.
In tegenstelling tot de melk van andere koeien, geven Jerseykoeien melk met een andere samenstelling van vetten en eiwitten. Jerseymelk bevat gemiddeld 85% meer vet en 40% meer eiwitten. De kaas is om deze reden veel romiger en voller van smaak.
Jersey kaas extra belegen verwerken
Een heerlijke kaas voor op brood, uit het vuistje of een kaasplankje. Daarnaast is deze kaas uitermate geschikt om te gebruiken in diverse gerechten.
Extra belegen Jersey kaas kopen doet u gemakkelijk bij ons online. Voor 16:00 besteld, is morgen verzonden!
- Goed!Smaakvolle biologische kaas! Hier heb ik van genoten! Heerlijk.
- Heerlijke kaas lekker romigHet is een mooie lekkere romige kaas , maar het is jammer dat er een harde korst op zit die je er moeilijk van af krijgt. En er waren sommigen vacuüm open niet goed dicht waren was jammer. Maar voor de verderrest toch een goede kaas.
- Lekkerste kaas die er bestaat!Verrukkelijke kaas, zorgvuldig verpakt, vers…kortom: super
Art.nr. | 0036 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0036 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Ouddorp |
Smaak | Vol romig |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 26 weken |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |
Gethermiseerd | Nee |