Jersey kaas jong belegen
Jersey kaas, heerlijke biologische kaas gemaakt van de melk van Jerseykoeien. Heerlijk vol romig van smaak. Minimaal 8 weken gerijpt op traditionele wijze.
- Meer dan 80 jaar ervaring: Kaasmeesters sinds 1934
- Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden
- Proef en bestel iedere week op onze marktlocaties
- Met de grootste zorg verpakt
- Geen minimale orderprijs!
Jersey kaas jong belegen
Heerlijke biologische jong belegen kaas gemaakt van de melk van Jerseykoeien. De kazen worden gemaakt in het Zuid-Hollandse dorpje Ouddorp en worden na het bereidingsproces gerijpt in ons traditionele rijpingshuis. Deze biologische kazen krijgen minimaal 8 weken te tijd om te rijpen. Wat resulteert in een bijzonder kaasje met een vol romig karakter.
In tegenstelling tot de melk van andere koeien, geven Jerseykoeien melk met een andere samenstelling van vetten en eiwitten.
Jerseymelk bevat gemiddeld 85% meer vet en 40 % meer eiwitten. De kaas is om deze reden veel romiger en voller van smaak. De kaas is van deze koeien is dan ook goed te onderscheiden van de normale kazen.
Jersey kaas jong belegen verwerken
Een heerlijke kaas voor op brood, uit het vuistje of een kaasplankje. Daarnaast is deze kaas uitermate geschikt om te gebruiken in diverse gerechten.
Jong belegen Jersey kaas kopen doet u gemakkelijk bij ons online. Voor 16:00 besteld, is morgen verzonden!
- HeerlijkHeerlijke kaas waarvan je kan genieten bij een glaasje of gewoon zo.
- VerrassingDeze kaas kwam als een totale verrassing. Zacht, romig. Gebruikt op crackers. Zeker vaker bestellen!
- Superkaas!Beste van het beste!! Superlekker! De jersey is rijk van smaak en romig
- HeerlijkJe proeft echt kaas zoals kaas zou moeten zijn en geen synthetisch smaak of smaakstoffen die niet in horen. Heb ook nauwelijks allergie.
- lekkervol en romig van smaak en lekker op een beschuit cracker of boterham.
Art.nr. | 0035 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0035 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Ouddorp |
Smaak | Vol romig |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 8 weken |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |
Gethermiseerd | Nee |