Pittige magere kaas
Heerlijke pittige 35+ kaas. Gemaakt van de beste magere melk. Minimaal 26 weken gerijpt in ons eigen rijpingshuis op houten planken.
Gratis verzending in NL v.a. €50,- Minimale bestelwaarde: € 30,-
Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden
Met de grootste zorg verpakt
Uw bestelling ophalen op één van onze marktlocaties
Vers van het mes
Geen minimale orderprijs!
Pittige magere kaas
Dé uitkomst voor iedere kaasliefhebber, die toch een beetje op de lijn wilt letten. Pittige kaas gemaakt van minder vette melk. Minder vet betekent niet dat er minder smaak aan deze kaas zit.
Deze magere kaas krijgt in ons traditionele rijpinghuis minimaal 26 weken de tijd om op smaak te komen. Ondanks het lage vetpercentage heeft deze kaas een heerlijke pittige bite.
Pittige magere kaas verwerken
Magere kaas is ideaal wanneer u op de lijn wilt letten, maar toch wilt genieten van een lekker stukje kaas. Onze pittige magere kaas is heerlijk voor op de boterham, maar ook uitermate geschikt als kaasblokje tijdens de borrel. Het is ook mogelijk om deze magere variant te verwerken in een van uw gerechten. De mogenlijkheden zijn ongekend.
Pittige magere kaas kopen doet u gemakkelijk bij ons online. Voor 16:00 besteld, is morgen verzonden!
- Prima kaasHele goede 30+ kaas zelfs pittig. Ooit 30+ kaas bij andere winkels gehaald net plastic.
Wij halen deze kaas nu al jaren - HeerlijkDeze magere kaas smaakt erg lekker zoals gewoonlijk een aanrader
- Heerlijke kaas, pittig en toch mager!Hele lekkere kaas, we kopen deze kaas al jaren, eerst op de markt, nu altijd online.
- Heerlijk!!!Volle romige smaak. Lekker op de boterham of als blokje. Een aanrader.
- TopEindelijk een magere kaas waar smaak aan zit; de meeste 30+ kazen lijken meer op plastic dan op kaas in mijn beleving
Art.nr. | 0019 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0019 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Land van herkomst | Nederland |
Herkomst | Noord-Holland |
Smaak | Pittig |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 26 weken |
Vetgehalte | 35+ kaas |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |