Goudse kaas extra belegen
Extra belegen Goudse kaas voor de ultieme kaasliefhebber. Onze extra belegen kazen worden minimaal 26 weken gerijpt, wat zorgt voor een heerlijke pittige bite.
Goudse kaas extra belegen
Onze Goudse kazen extra belegen krijgen minimaal 26 weken de tijd om rijpen. Hierdoor krijgen de kazen de tijd om een heerlijke pittige smaak te ontwikkelen, zonder dat het zijn romigheid verliest. Zoals u van ons gewend bent worden onze Goudse kazen gemaakt van de beste gepasteuriseerde melk van Nederlandse koeien.
Onze Goudse kaas extra belegen wordt op traditionele wijze gerijpt op houten planken in ons rijpingshuis. Zo krijgen onze kazen een heerlijke unieke smaak die zo kenmerkend is voor Goudse kazen.
Goudse kaas extra belegen verwerken
Extra belegen Goudse kaas is een de ultieme lekkernij wanneer u iets stevigers op uw brood wil hebben. Onze extra belegen kazen zijn niet alleen lekker voor op brood, maar zijn ook heerlijk als tussendoortje of als blokje voor bij de borrel.
Onze extra belegen kazen zijn ook uitermate geschikt om te verwerken in diverse warme gerechten. Maak een keer hartige kaaskoekjes met extra belegen kaas. Heerlijk van smaak met een pittige bite. Deze koekjes zijn uitermate geschikt om te serveren tijdens de borrel.
Extra belegen Goudse kaas kopen doet u gemakkelijk bij ons online. Voor 16:00 besteld, is morgen verzonden!
- TopGoede keuze zeer smaakvol zeker een tweede keer bestellen alleen transport.
- LekkerKaas is zeer lekker en voldoet aan de verwachtingen. Het smaakt naar meer.
- Heerlijk romige smaakvolle kaasLekkere kaas voor lunch of met een beetje mosterd bij de borrel. Zacht, romige en lekker van smaak.
- HeerlijkGoed van smaak. Genoten ervan op een boterham. En blokjes kaas uit het vuistje
- lekker stukje kaaslekkere kaas ik maak er ook wel eens en tosti van lekker of onder en gebakken eitje of zo en stukje
Art.nr. | 0004 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 0004 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Land van herkomst | Nederland |
Smaak | Pittig |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 26 weken |
Vetgehalte | 48+ kaas |
Gepasteuriseerd | Gepasteuriseerd |