Let op! Vanaf 1 augustus t/m 14 augustus kunnen bestellingen vertraagd zijn ivm de vakantie periode

Italiaanse kaas - Koemelk

Italiaanse kaas - Koemelk

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten
 1. La Tur

  La Tur is een Italiaanse witte korstkaas met een intens romige en vrij milde smaak. De kaas is gemaakt van een combinatie van koemelk, geitenmelk én schapenmelk. Het kaasje weegt 200 gram en is erg lekker voor op de kaasplank.

  Lees verder
  € 6,45
 2. Grana Padano (Parmesan)
  Waardering:
  90%

  Grana Padano is een heerlijke Italiaanse Parmezaanse brokkelkaas. De kenmerken van een Parmezaanse kaas is dat hij minimaal 18 maanden heeft gerijpt. Dit resulteert in een heerlijke robuuste smaak.

  Lees verder
  Vanaf € 4,25
 3. Grana Padano (Parmesan) geraspt
  Waardering:
  100%

  Grana Padano is een heerlijke Italiaanse brokkelkaas die speciaal voor u geraspt wordt. Uitermate geschikt om te gebruiken in keukens. Minimaal 18 maanden gerijpt wat resulteert in een heerlijke robuuste smaak.

  Lees verder
  Vanaf € 1,79
 4. Gorgonzola

  Gorgonzola is een heerlijke Italiaanse blauwschimmelkaas. Deze bijzondere kaas wordt gemaakt van volle koemelk en dankt zijn kenmerkende smaak aan de schimmel, genaamd Penicillium Glaucum.

  Lees verder
  Vanaf € 4,75
 5. Schepgorgonzola
  Waardering:
  100%

  Heerlijke Italiaanse Gorgonzola (blauwschimmelkaas), verrijkt met room waardoor hij super smeuïg is. Heerlijk om mee te koken maar ook erg lekker op een broodje/toastje of door de saladedressing. Verpakt per bakje van 175 gram.

  Lees verder
  € 4,95
 6. Burrata
  Waardering:
  100%

  Heerlijk zachte en romige Burrata uit Apulië, Italië. Zeer geschikt om te verwerken tot voorgerecht, maar kan ook uitstekend verwerkt worden tot hapjes voor bij de borrel. Verpakt per 250 gram.

  Lees verder
  € 4,95
 7. Castelli Mascarpone

  Mascarpone is een zachte Italiaanse kaas en is heerlijk romig. Dankzij zijn lichte smaak is dit kaasje zeer goed te verwerken in allerlei gerechten. Tevens is deze mascarpone geschikt als sausbinder of als vervanger van room, bijvoorbeeld in de soep.

  Lees verder
  € 2,75
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten