
Buitenlandse kaas - Frankrijk
- Sainte Maure
Sainte Maure is een van de bekendste Franse geitenkaasjes en is heerlijk zacht met een frisse en nootachtige smaak. Ideaal om op verschillende manieren door koude en warme gerechten te verwerken, maar ook erg lekker op een stokbroodje.
Lees verder€ 9,99 - Le Rustique Camembert
Rustique is een bijzondere Franse witte korstkaas, de smaak van dit kaasje is heerlijk romig en iets sterker dan die van roombrie. Heerlijk robuust met een intens karakter: een traktatie voor iedere kaasliefhebber!
Lees verder€ 5,25 - Saint Agur
Saint Agur is een heerlijk blauwaderkaasje afkomstig uit het Franse Auvergne. Dit bijzondere kaasje wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en heeft een vol romige en pittige smaak.
Lees verder€ 5,75 - Époisses Berthaut
Époisses Berthaut is een rode korstkaas met een pittige eigen smaak. Hij is afkomstig uit het Franse dorp Côte-d’Or waar hij op traditionele wijze gemaakt wordt. Dit pittige Franse kaasje is onmisbaar op de kaasplank en weegt 250 gram.
Lees verder€ 10,99 - Morbier
Morbier is een heerlijke dessertkaas afkomstig uit het Franse Jura gebergte. De kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde ochtend- en avondmelk, gescheiden door de kenmerkende zwarte ader.
Lees verder€ 5,25 - Rambol Notenkaas
De Rambol Notenkaas is een smaakvolle mix van romige smeltkaas en knapperige stukjes noten. Heerlijk zacht van smaakt en uitermate geschikt voor op brood of op de kaasplank.
Lees verder€ 6,50 - Vacherin Mont d'Or
Vacherin Mont d’Or is een Frans kaasje met een romige, nootachtige en aromatische smaak. Qua structuur is hij erg zacht waardoor je hem met een lepel kunt uitlepelen. Deze kaas wordt voornamelijk in de oven verwarmd, er zijn veel recepten mee te vinden.
Lees verder€ 11,99 - Langres
Langres is een sterk geurend Frans kaasje uit de Champagnestreek. Dit kaasje is heerlijk te combineren bij een feestelijke borrel met een goed glas Champagne of een stevige witte wijn.
Lees verder€ 7,49 - La Bouygette
La Bouygette is een Frans geitenkaasje dat op unieke wijze bereid wordt van rauwe geitenmelk. Heerlijk romig en mild van smaak en veelzijdig te verwerken in gerechten.
Lees verder€ 8,99 - Reblochon de Savoie
Reblochon de Savoie is een Frans kaasje dat afkomstig is uit Haute-Savoie, het Franse Alpengebied. Deze gewassen korstkaas heeft een romige smaak wat hem erg lekker maakt voor op het kaasplankje of om te verwerken in uw gerechten.
Lees verder€ 11,99 - Le Délice De Bourgogne
Le Délice de Bourgogne (ook wel Brillat-Savarin Affine): een zogeheten triple-crème kaas die qua uiterlijk te vergelijken is met een klassieke brie. Dit kaasje heeft een milde, aromatische en romige smaak waardoor hij een goede aanvulling is op de kaasplank. Dit kaasje weegt 225 gram per stuk.
Lees verder€ 5,49











