Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten
 1. Carozzi rosso

  Carozzi rosso is een blauwgeaderde kaas die zijn oorsprong vindt in Italië. Gerijpt in rode wijn en gedecoreerd met cranberries. De kaas heeft een pikant karakter dat in combinatie met de zoete en fruitige smaken van de rode wijn en cranberries een perfecte combinatie vormt. 

  Lees verder
  € 7,95
 2. Chèvre met honing heel

  Heerlijke Chèvre met honing van ongeveer 1 kilo. Deze zoete Franse geitenkaas, gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk.

  Lees verder
  € 17,90
 3. Chèvre met honing

  Heerlijke Franse geitenkaas, gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk. De kaas wordt gemengd met honing, wat resulteert in een heerlijke zachte en zoete geitenkaas.

  Lees verder
  € 4,45
 4. Chèvre gerijpt heel

  Een prachtige hele Franse geitenkaas van ongeveer 1 kilo. Dit pareltje wordt gemaakt verse gepasteuriseerde melk en heeft is heerlijk zacht, maar met een pikant karakter.

  Lees verder
  € 17,90
 5. Chèvre gerijpt
  Waardering:
  97%

  Gerijpte Franse geitenkaas, gemaakt van verse gepasteuriseerde geitenmelk. Heerlijk zacht met een pikant karakter. Uitstekend te combineren in zowel warme als koude bereidingen. 

  Lees verder
  € 4,45
 6. Époisses Berthaut
  Waardering:
  85%

  Époisses Berthaut is een rode korstkaas met een pittige eigen smaak. Hij is afkomstig uit het Franse dorp Côte-d’Or waar hij op traditionele wijze gemaakt wordt. Dit pittige Franse kaasje is onmisbaar op de kaasplank en weegt 250 gram.

  Lees verder
  € 9,95
  • Voor 15.00 besteld, binnen 24 uur verzonden
  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Iedere week op de markt
 7. Top hat cheddar
  Waardering:
  90%

  Top Hat Cheddar is een Engelse kaas die een bijzonder rijpingsproces gehad heeft waardoor hij een zachte maar rijke smaak gekregen heeft. Deze Top Hat Cheddar is niet te vergelijken met de supermarkt cheddar, u bestelt hem hier gemakkelijk tegen een scherpe prijs.

  Lees verder
  € 4,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
7 producten