Zwarte Truffel Giftset

Zwarte Truffel Giftset

Voeg toe aan verlanglijst

Deze giftset bevat een selectie van de beste zwarte truffelproducten uit Italië. Waaronder zoete honing met zwarte truffel, zwarte truffelcrème en balsamicoazijn met zwarte truffel. Deze producten geven je gerecht een unieke en verfijnde smaak.

€ 39,95 Verdien * punten
Op voorraad
Omschrijving
De Zwarte Truffel Giftset is het ideale cadeau voor iedereen die houdt van de unieke en verfijnde sm...
Productinformatie
Art.nr.Zwarte Truffel Giftset
MerkColle Del Tartufo
Ook lekker...
Truffel Kaaspakket in doos Truffel Kaaspakket

Dit is hét kaaspakket voor de truffel liefhebbers. Met drie heerlijke truffel kazen, huisgemaakte truffelcrème, knapperige Gran Pavesi en truffelchips. Perfect om een borrelplank mee te vullen of om als cadeau te geven!

€ 35,95 Verdien * punten
Witte truffel giftset box Witte Truffel Giftset

Deze giftset is het perfecte cadeau voor de truffel liefhebber met een voorkeur voor witte truffels. De producten zijn met zorg uitgekozen en samengesteld voor de beste smaakervaring.

€ 39,95 Verdien * punten
Kruiden kaaspakket Kruiden Kaaspakket
Waardering:
100%

4 soorten kruidenkaas van 300 gram per stuk. Een heerlijke combinatie van verschillende kruiden kazen voor bij de borrel op de kaasplank.

€ 24,95 Verdien * punten
Kruiden kaaspakket luxe in doos Kruiden Kaaspakket Luxe

Met vier speciale kruidenkazen van elk 300 gram en drie delicatesses vult dit pakket tot in de puntes jouw borrelplank. Of kies ervoor om dit pakket cadeau te geven. Perfect voor liefhebbers van kaas en culinaire lekkernijen.

€ 32,95 Verdien * punten