Vacherin Mont d'Or

Vacherin Mont d'Or

Voeg toe aan verlanglijst

Vacherin Mont d’Or is een Frans kaasje met een romige, nootachtige en aromatische smaak. Qua structuur is hij erg zacht waardoor je hem met een lepel kunt uitlepelen. Deze kaas wordt voornamelijk in de oven verwarmd, er zijn veel recepten mee te vinden.

Smaak Romig, Nootachtig, Aromatisch
€ 8,95 Verdien * punten
Niet op voorraad
Omschrijving
Herkomst van Vacherin Mont d’Or kaas Vacherin Mont d’Or is een kaasje dat zowel in het Franse d...
Productinformatie
Art.nr.138-500
Uw hoeveelheid500 gr
Ook lekker...
Langres kaas Langres

Langres is een sterk geurend Frans kaasje uit de Champagnestreek. Dit kaasje is heerlijk te combineren bij een feestelijke borrel met een goed glas Champagne of een stevige witte wijn.

€ 5,95 Verdien * punten
Le Délice De Bourgogne Le Délice De Bourgogne

Le Délice de Bourgogne (ook wel Brillat-Savarin Affine): een zogeheten triple-crème kaas die qua uiterlijk te vergelijken is met een klassieke brie. Dit kaasje heeft een milde, aromatische en romige smaak waardoor hij een goede aanvulling is op de kaasplank. Dit kaasje weegt 225 gram per stuk.

€ 4,95 Verdien * punten
La Tur kaas La Tur

La Tur is een Italiaanse witte korstkaas met een intens romige en vrij milde smaak. De kaas is gemaakt van een combinatie van koemelk, geitenmelk én schapenmelk. Het kaasje weegt 200 gram en is erg lekker voor op de kaasplank.

€ 6,45 Verdien * punten
Blu '61 Blu '61

Blu ’61 is een blauwgeaderde kaas die zijn oorsprong vindt in Italië. De kaas heeft een pikant karakter dat in combinatie met de zoete en fruitige smaken van de dessertwijn en veenbessen de perfecte combinatie vormt. Deze Blu ’61 is bij uitstek een dessertkaas die met de juiste wijn geserveerd dient te worden.

€ 7,95 Verdien * punten