Nederlandse kaas - Koemelk

Nederlandse kaas - Koemelk

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
70 producten
  1. Tynjetaler
    Waardering:
    94%

    Heerlijke gatenkaas van Friese bodem. Tynjetaler kan het beste omschreven worden als een heerlijke nootachtige kaas met een verfijnde stallige smaak.

    Lees verder
    Regular Price € 7,99 € 7,99
  2. Gesneden overjarige kaas
    Waardering:
    100%

    Heerlijke in plakken gesneden overjarige kaas. Ideaal als u er niet van houdt om zelf aan de slag te gaan met de kaasschaaf. De plakken zijn zo gesneden dat u ze meteen uit de verpakking op uw boterham of cracker kunt doen! Verpakt per 250 gram.

    Lees verder
    € 4,95
  3. Gesneden Jong Belegen Komijnekaas
    Waardering:
    93%

    Heerlijke in plakken gesneden jong belegen komijnekaas. Ideaal als u er niet van houdt om zelf aan de slag te gaan met de kaasschaaf. De plakken zijn zo gesneden dat u ze meteen uit de verpakking op uw boterham of cracker kunt doen! Verpakt per 200 gram.

    Lees verder
    € 3,25
  4. Gesneden pittig belegen Beemster kaas
    Waardering:
    90%

    Heerlijke pittig belegen Beemster kaas, in plakken gesneden. Ideaal als u er niet van houdt om zelf aan de slag te gaan met de kaasschaaf. De plakken zijn zo gesneden dat u ze meteen uit de verpakking op uw boterham of cracker kunt doen! Verpakt per 200 gram.

    Lees verder
    € 3,25
  5. Magere Boerenkaas
    Waardering:
    100%

    Heerlijke magere Boerenkaas 30+, lekker pittig van smaak maar met minder vet. Deze kazen rijpen minimaal minimaal 20 weken in ons rijpinshuis.

    Lees verder
    Regular Price € 3,99 € 3,99
  6. Boeren Herfstkaas
    Waardering:
    94%

    Boeren Herfstkaas is een bijzonder smaakvolle versemelkse kaas. Volromig van smaak en heerlijk voor tijdens de lunch, in warme gerechten of gewoon uit het vuistje.

    Lees verder
    Niet op voorraad
  7. Noord Hollands Kaaspakket

    3 heerlijke stukken Noord Hollandse kaas van 500 gram per stuk. Heerlijk om blokjes van te snijden voor bij de borrel, maar ook erg lekker op de boterham.

    Lees verder
    € 21,95
  8. Rotterdams Kaaspakket

    Een echt Rotterdams kaaspakket! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor een echte gezelligheid avond. Leuk om te geven als te krijgen.

    Lees verder
    € 30,95
  9. Noord Hollands Kaaspakket Luxe

    Een Noord Hollands kaaspakket Luxe is een perfect cadeau voor kaasliefhebbers, met een selectie van heerlijke kazen uit de regio. Een perfect cadeau voor kaasliefhebbers en fijnproevers.

    Lees verder
    € 29,95
  10. Kruiden Kaaspakket Luxe

    Met vier speciale kruidenkazen van elk 300 gram en drie delicatesses vult dit pakket tot in de puntes jouw borrelplank. Of kies ervoor om dit pakket cadeau te geven. Perfect voor liefhebbers van kaas en culinaire lekkernijen.

    Lees verder
    € 32,95
  11. Goudse Kaaspakket Luxe
    Waardering:
    100%

    Het Goudse kaaspakket is samengesteld van onze meest authentieke Goudse kazen. Verpakt in een prachtige doos, bevat dit pakket vier verschillende kazen van elk 400 gram. Perfect voor een gezellige borrelavond of als cadeau.

    Lees verder
    € 39,95
  12. Boeren Kaaspakket Luxe

    Ons Luxe Boeren Kaaspakket komt vers van het mes. Het pakket bestaat uit vier boerenkazen van Nederlandse bodem, biologisch schulp sap en mosterd dille saus. Onmisbaar tijdens de borrel!

    Lees verder
    € 31,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
70 producten