Carozzi rosso

Carozzi rosso

Voeg toe aan verlanglijst

Carozzi rosso is een blauwgeaderde kaas die zijn oorsprong vindt in Italië. Gerijpt in rode wijn en gedecoreerd met cranberries. De kaas heeft een pikant karakter dat in combinatie met de zoete en fruitige smaken van de rode wijn en cranberries een perfecte combinatie vormt. 

Smaak Pikant, Zoet
€ 7,95 Verdien * punten
Voeg een kaartje toe

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Op voorraad
Omschrijving
Carozzi rosso dessertkaas Carozzi rosso wordt gemaakt door de familie Carozzi uit de regio Lombard...
Productinformatie
Art.nr.139-200
Uw hoeveelheid200 gr
Ook lekker...
Gorgonzola Gorgonzola
Waardering:
90%

Gorgonzola is een heerlijke Italiaanse blauwschimmelkaas. Deze bijzondere kaas wordt gemaakt van volle koemelk en dankt zijn kenmerkende smaak aan de schimmel, genaamd Penicillium Glaucum.

€ 4,75 Verdien * punten
Saint Agur Saint Agur
Waardering:
90%

Saint Agur is een heerlijk blauwaderkaasje afkomstig uit het Franse Auvergne. Dit bijzondere kaasje wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en heeft een vol romige en pittige smaak.

€ 5,45 Verdien * punten
Roquefort Roquefort
Waardering:
100%

Roquefort is een rauwmelkse Franse blauwschimmelkaas. De kaas wordt op traditionele wijze gemaakt van 100% schapenmelk en heeft een zeer pittige smaak. Een ware traktatie voor iedere kaasliefhebber. 

€ 5,65 Verdien * punten
Hollandse blauwe Hollandse Blauwe
Waardering:
93%

Hollandse Blauwe, heerlijke smaakvolle blauwschimmelkaas uit Noord-Brabant. De kazen zijn afkomstig van de biologische teelt en gemaakt van gepasteuriseerde koemelk.

€ 4,95 Verdien * punten