
(Half) harde kaas - Niet gepasteuriseerd - Koemelk
- Comté geraspt
Comté is een pikante rauwmelkse kaas met nootachtige tonen, afkomstig uit het Franse Jura gebergte. Uitermate geschikt om te verwerken in een kaasfondue of om te gebruiken voor het gratineren van warme gerechten.
Lees verderVanaf € 2,29 - Comté
Comté is een bijzonder kaasje afkomstig uit het Franse Jura gebergte. De kaas wordt gemaakt van rauwe melk en heeft een pikante smaak met nootachtige tonen. Heerlijk voor bij de lunch, in warme gerechten of als smeltkaas.
Lees verderVanaf € 5,50 - Gruyère geraspt
Gruyère is een wereldberoemde Zwitserse harde kaas. De kaas geeft een volromig mondgevoel en heeft een heerlijke aromatische pikante smaak. Speciaal voor u geraspt zodat u hem met het grootste gemak kunt verwerken in verschillende gerechten.
Lees verderVanaf € 2,09 - Gruyère
Misschien wel een van de bekendste kazen ter wereld. Gruyère is een zeer bijzondere kaas die een volromig mondgevoel geeft en een zeer unieke aromatische pikante smaak heeft.
Lees verderVanaf € 4,95 - Parmesan geraspt
Heerlijke Italiaanse brokkelkaas die speciaal voor u geraspt wordt. Uitermate geschikt om te gebruiken in keukens. Minimaal 18 maanden gerijpt wat resulteert in een heerlijke robuuste smaak.
Lees verderVanaf € 1,79 - Parmesan
Grana Padano is een heerlijke Italiaanse brokkelkaas. Deze kaas heeft dezelfde eigenschappen heeft als een Parmezaanse kaas. Minimaal 18 maanden gerijpt wat resulteert in een heerlijke robuuste smaak.
Lees verderVanaf € 4,25