Zwarte Truffel & Pecorino Romano Crème

Zwarte Truffel & Pecorino Romano Crème

Voeg toe aan verlanglijst

Zwarte Truffel & Pecorino Romano Crème is een veelzijdige saus die je aan elk gerecht kan toevoegen. Deze heerlijke crème op basis van Pecorino Romano kaas en zwarte truffel is perfect als pasta saus, bij groente gerechten, antipasti en vleesgerechten. Ook een smaakvolle toevoeging aan de kaasfondue en het kaasplankje.

Smaak Romig
€ 12,95 Verdien * punten
Op voorraad
Omschrijving
De unieke smaak van zwarte truffel & pecorino romano crème De Zwarte Truffel & Pecorino Ro...
Productinformatie
Art.nr.Zwarte Truffel Pecorino Romano Crème
MerkColle Del Tartufo
Ook lekker...
truffel saus pot Truffel saus
Waardering:
80%

Truffel Saus is een heerlijke en rijke saus gemaakt met verse weidepaddenstoelen, zomertruffels en zwarte olijven. De saus is perfect voor voorgerechten, hoofdgerechten en pastagerechten. De truffel geeft de saus een unieke en verfijnde smaak.

€ 9,95 Verdien * punten
Witte truffelsaus pot Witte truffelsaus
Waardering:
100%

Witte Truffelsaus is een heerlijke en veelzijdige saus die je aan elk gerecht een vleugje luxe kan geven. De truffel geeft de saus een unieke en verfijnde smaak. De saus is perfect voor pasta, vlees, vis, risotto en als dip op brood.

€ 12,95 Verdien * punten
Eekhoorntjesbrood & Witte Truffel saus pot Eekhoorntjesbrood & Witte Truffel saus

Met een heerlijke smeuïge combinatie van witte truffel, eekhoorntjesbrood paddenstoelen en extra virgin olijfolie is deze saus perfect voor pasta's. Daarnaast ook als smaakmaker in de fondue.

€ 12,95 Verdien * punten
Witte Truffel & Parmigiano Reggiano Crème pot Witte Truffel & Parmigiano Reggiano Crème

Geniet van de rijke en verfijnde smaak van Witte Truffel & Parmigiano Reggiano Crème. Deze culinaire crème is veelzijdig te gebruiken in pasta gerechten, groente, antipasti, dip en als smaakmaker in de fondue. Een perfecte combinatie van Parmigiano Reggiano en witte truffel voor een onvergetelijke smaakbeleving.

€ 14,95 Verdien * punten