Halloumi grillkaas
Halloumi grillkaas is een kaas gemaakt van schapen-, geiten- en koemelk. Het is rijk aan eiwitten en kan gebakken of gebarbecued worden zonder dat de Halloumi kaas smelt. Lekker door salades, op brood of gewoon los.
Halloumi grillkaas
Halloumi is een Cypriotische kaas die gemaakt is van een combinatie van geiten-, schapen- en koemelk. Op het gebied van structuur en smaak zit het tussen feta en mozzarella in, maar het gaat toch iets meer de zoutige kant op. Halloumi is een populair product onder vegetariërs omdat het extreem rijk is aan eiwitten, die vegetariërs niet via vlees binnenkrijgen.
Halloumi kaas bereiden en verwerken
Halloumi grillkaas is prima rauw te eten, maar het lekkerste is om het in plakken te snijden en te bakken of op de barbecue te verwarmen. Wees niet bang dat de kaas smelt, hij krijgt een krokant korstje waardoor hij nóg lekkerder wordt. Eet de Halloumi kaas door de salade, in een wrap of op brood.
Art.nr. | 107-100 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 107-100 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Uw hoeveelheid | 250 gr |
Land van herkomst | Cyprus |
Melksoort | Koemelk, Geitenmelk, Schapenmelk |