Halloumi grillkaas

Halloumi grillkaas

Voeg toe aan verlanglijst

Halloumi grillkaas is een kaas gemaakt van schapen-, geiten- en koemelk. Het is rijk aan eiwitten en kan gebakken of gebarbecued worden zonder dat de Halloumi kaas smelt. Lekker door salades, op brood of gewoon los.

€ 4,95
Op voorraad
Omschrijving
Halloumi grillkaas Halloumi is een Cypriotische kaas die gemaakt is van een combinatie van geiten-,...
Productinformatie
Art.nr.107-100
Uw hoeveelheid250 gr
Ook lekker...
Alpenhain bakcamembert Alpenhain bakcamembert

Voorgebakken camembert met een krokant laagje paneermeel. Een heerlijke krokante kaassnack voor in de oven, koekenpan of frituur. Verpakt per 200 gram.

€ 3,50
Ricotta Ricotta

Ricotta is een zachte en frisse Italiaanse kaas die gemaakt wordt van de wei die overblijft nadat die is gescheiden van de wrongel. Het heeft een milde zoete smaak en wordt op veel verschillende manieren gegeten.

€ 1,95
Castelli Mascarpone Castelli Mascarpone

Mascarpone is een zachte Italiaanse kaas en is heerlijk romig. Dankzij zijn lichte smaak is dit kaasje zeer goed te verwerken in allerlei gerechten. Tevens is deze mascarpone geschikt als sausbinder of als vervanger van room, bijvoorbeeld in de soep.

€ 2,75
Dodoni Feta Dodoni Feta

Feta is een Griekse kaas gemaakt van 80% schapenmelk en 20% geitenmelk. Deze hoge kwaliteit Feta kaas kan op allerlei manieren gegeten worden. Probeer het eens met olijfolie en oregano, door de salade of door een omelet.

€ 2,99