Delicatessen

Delicatessen

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
46 producten
  1. Eekhoorntjesbrood & Witte Truffel saus

    Met een heerlijke smeuïge combinatie van witte truffel, eekhoorntjesbrood paddenstoelen en extra virgin olijfolie is deze saus perfect voor pasta's. Daarnaast ook als smaakmaker in de fondue.

    Lees verder
    € 12,95
  2. Witte truffelsaus
    Waardering:
    100%

    Witte Truffelsaus is een heerlijke en veelzijdige saus die je aan elk gerecht een vleugje luxe kan geven. De truffel geeft de saus een unieke en verfijnde smaak. De saus is perfect voor pasta, vlees, vis, risotto en als dip op brood.

    Lees verder
    € 12,95
  3. Truffel saus
    Waardering:
    80%

    Truffel Saus is een heerlijke en rijke saus gemaakt met verse weidepaddenstoelen, zomertruffels en zwarte olijven. De saus is perfect voor voorgerechten, hoofdgerechten en pastagerechten. De truffel geeft de saus een unieke en verfijnde smaak.

    Lees verder
    € 9,95
  4. Ambachtelijke Kaasbolletjes
    Waardering:
    89%

    Heerlijke knapperige en luchtige kaasbolletjes, gemaakt op ambachtelijke wijze. De kaasbollen zijn verpakt per 150 gram en zijn super lekker bij de koffie, als snack tussendoor en bij de borrel. Kortom: een super lekkere snack geschikt voor ieder moment!

    Lees verder
    € 2,50
  5. Ambachtelijke kaaskoekjes
    Waardering:
    90%

    Heerlijk knapperige en luchtige kaaskoekjes, gemaakt op ambachtelijke wijze. De kaaskoekjes zijn verpakt per 125 gram en zijn super lekker bij de koffie, als snack tussendoor en bij de borrel. Kortom: een super lekker koekje geschikt voor ieder moment!

    Lees verder
    € 2,50
  6. Truffel Pasta

    Deze heerlijke truffel pasta is gemaakt van durum tarwe en zomer truffel. Perfect als je op zoek bent naar de subtiele truffel smaak. De verpakking bevat 250 gram truffel pasta.

    Lees verder
    € 9,95
  7. Risotto rijst met zwarte truffel

    Deze heerlijke risotto met echte stukjes zwarte truffel is een echte smaakmaker. Combineer deze risotto met gegrilde groente, vlees of zeevruchten voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Verpakt in een potje van 250 gram, dit is genoeg voor 2 à 3 personen.

    Lees verder
    € 11,95
  8. Biologische Organic Extra Virgin Olijfolie
    Waardering:
    100%

    Deze biologische olijfolie komt van het mooie eiland Kreta wat in Griekenland ligt. Met de diep groene kleur is deze fruitige en licht pikante olijfolie perfect voor salades en bij een kaasplankje.

    Lees verder
    € 5,95
  9. Extra Virgin Olijfolie Koroneiki

    De Griekse Koroneiki olijf wordt ook wel de koningin van de olijven genoemd. Met een intens fruitige smaak is de extra virgin olijfolie niet te missen op jouw borrelplankje.

    Lees verder
    € 5,49
  10. Extra Virgin Olijfolie Koroneiki blik

    De Koroneiki-olijf uit Griekenland staat bekend als de koningin onder de olijven. Met zijn intense fruitige smaak is deze extra vierge olijfolie een onmisbaar onderdeel van jouw borrelplankje.

    Lees verder
    € 9,95
  11. Extra Virgin Olijfolie met witte truffel

    Op zoek naar een truffel product die overal een complimenterend is? Onze extra virgin olijfolie met witte truffel is precies wat je nodig hebt! Met echte stukjes witte truffel is deze extra virgin olijfolie fijn om mee te koken maar ook als dip bij een kaasplankje.

    Lees verder
    € 13,95
  12. Westzaner Rookkaas Naturel
    Waardering:
    96%

    Heerlijke gesmolten en op natuurlijke wijze gerookte kaas afkomstig van koemelk. Lekker als hapje voor bij de borrel of op een boterham bij de lunch.

    Lees verder
    € 6,45
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
46 producten