Aïoli Crème

Aïoli Crème

Voeg toe aan verlanglijst

Verse aïoli crème is de perfecte aanvulling bij elke borrelplank. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, met een zachte knoflooksmaak. Verpakt per bakje van 150 gram.

Smaak Romig, Smaakvol
€ 3,99 Verdien * punten
Op voorraad
Omschrijving
Verse Aïoli crème dip Met een heerlijke verse en frisse smaak is onze aïoli dip niet te missen b...
Productinformatie
Art.nr.aioli-creme
MerkHoogendoorn Kaas
Ook lekker...
truffel crème, huisgemaakt door Hoogendoorn Kaas Truffel Crème

Til uw borrelplankjes naar een nieuw niveau met onze huisgemaakte truffel crème. Als veelzijdige smaakmaker hoort deze crème zeker thuis op een borrelplankje, maar kan ook goed gebruikt worden als vulling voor ravioli. Verpakt per bakje van 150 gram.

€ 3,99 Verdien * punten
Oude kaas pesto tapenade Oude kaas pesto tapenade
Waardering:
80%

Heerlijke smaakvolle oude kaas in combinatie met pesto: een super lekkere tapenade voor op een toastje, stokbroodje of cracker! Verpakt per bakje van 150 gram.

€ 3,45 Verdien * punten
Peppersweet tapenade Peppersweet tapenade
Waardering:
73%

Heerlijke smaakvolle tapenade met peppersweet: een super lekkere tapenade voor op een toastje, stokbroodje of cracker! Verpakt per bakje van 150 gram.

€ 3,45 Verdien * punten
Tomaat tapenade Tomaat tapenade
Waardering:
60%

Heerlijke smaakvolle tapenade van zongedroogde tomaat: een super lekkere tapenade voor op een toastje, stokbroodje of cracker! Verpakt per bakje van 150 gram.

€ 3,45 Verdien * punten
Schepgorgonzola met truffel Schepgorgonzola Truffel

Heerlijke Italiaanse Gorgonzola (blauwschimmelkaas), verrijkt met truffel waardoor hij super lekker is. Heerlijk om mee te koken maar ook erg lekker op een broodje, toastje of een cracker. Verpakt per bakje van 150 gram.

€ 5,95 Verdien * punten