Wist u dat u bij besteding vanaf €50 binnen Nederland geen verzendkosten betaald?

Collier Cheddar gerijpt

Collier Cheddar gerijpt

Voeg toe aan verlanglijst

Collier’s cheddar is te omschrijven als een karaktervolle kaas. Dankzij de rijpingstijd van meer dan een jaar heeft deze cheddar een verrassend pittige smaak gekregen. Deze cheddar is lekker voor op de burger, maar ook erg lekker op de kaasplank.

Smaak Romig, Kruidig, Robuust, Pikant
Vanaf € 4,95 Verdien * punten
Op voorraad
Omschrijving
Collier’s Cheddar kopen Deze Collier’s Cheddar is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. De che...
Productinformatie
Art.nr.125
MerkHoogendoorn Kaas
Ook lekker...
Manchego kaas Manchego

Heerlijke harde Spaanse kaas, gemaakt van schapenmelk. Een prachtig streekproduct wat beschermd wordt door de Europese Unie. Uitermate geschikt voor bij de borrel, maar ook prima te verwerken in verschillende gerechten.

Vanaf € 5,45 Verdien * punten
Comté Comté

Comté is een bijzonder kaasje afkomstig uit het Franse Jura gebergte. De kaas wordt gemaakt van rauwe melk en heeft een pikante smaak met nootachtige tonen. Heerlijk voor bij de lunch, in warme gerechten of als smeltkaas.

Vanaf € 5,50 Verdien * punten
Trappisten kaas Trappisten kaas

Heerlijke abdijkaas afkomstig uit het West-Vlaamse Gent. Fluweel zacht en lekker romig van smaak. Ideaal voor bij de borrel of op een kaasplankje.

Vanaf € 5,45 Verdien * punten
Top Hat Cheddar Top hat cheddar

Top Hat Cheddar is een Engelse kaas die een bijzonder rijpingsproces gehad heeft waardoor hij een zachte maar rijke smaak gekregen heeft. Deze Top Hat Cheddar is niet te vergelijken met de supermarkt cheddar, u bestelt hem hier gemakkelijk tegen een scherpe prijs.

Vanaf € 4,95 Verdien * punten