Nederlandse kaas - Romig - Koemelk

Nederlandse kaas - Romig - Koemelk

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
19 producten
  1. Noord Hollands Kaaspakket Luxe

    Een Noord Hollands kaaspakket Luxe is een perfect cadeau voor kaasliefhebbers, met een selectie van heerlijke kazen uit de regio. Een perfect cadeau voor kaasliefhebbers en fijnproevers.

    Lees verder
    € 29,95
  2. Goudse Kaaspakket Luxe
    Waardering:
    100%

    Het Goudse kaaspakket is samengesteld van onze meest authentieke Goudse kazen. Verpakt in een prachtige doos, bevat dit pakket vier verschillende kazen van elk 400 gram. Perfect voor een gezellige borrelavond of als cadeau.

    Lees verder
    € 39,95
  3. Boeren Kaaspakket Luxe

    Ons Luxe Boeren Kaaspakket komt vers van het mes. Het pakket bestaat uit vier boerenkazen van Nederlandse bodem, biologisch schulp sap en mosterd dille saus. Onmisbaar tijdens de borrel!

    Lees verder
    € 31,95
  4. Biologisch Kaaspakket

    Ontdek de heerlijke smaak van ons biologisch kaaspakket! Een selectie van Jersey kazen, waaronder extra belegen, jong belegen en oude kaas. Verpakt in een mooie doos en inclusief biologisch Schulp sap. Bestel nu en geniet van deze verrukkelijke combinatie!

    Lees verder
    € 29,95
  5. Truffel Kaaspakket

    Dit is hét kaaspakket voor de truffel liefhebbers. Met drie heerlijke truffel kazen, huisgemaakte truffelcrème, knapperige Gran Pavesi en truffelchips. Perfect om een borrelplank mee te vullen of om als cadeau te geven!

    Lees verder
    € 35,95
  6. Graskaas
    Waardering:
    94%

    Hij is er weer! Heerlijk verse graskaas met een milde en romige smaak. Gemaakt van de melk van koeien die na de winterperiode weer de wei met vers gras in mogen. Milde en romige kaas, ideaal voor de periode van het jaar.

    Lees verder
    Niet op voorraad
  7. Jong belegen hotelblok
    Waardering:
    100%

    Deze traditioneel gerijpte jong belegen Goudse kaas is de ideale basis voor plakken, blokjes en om te raspen. Voor nog meer gemak is de kaas alvast ontdaan van zijn korst.

    Lees verder
    € 36,95
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
19 producten