Truffel

Truffel

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
20 producten
 1. Witte truffel boter

  Witte truffelboter is een heerlijke en veelzijdige boter die je aan elk gerecht een vleugje luxe kan geven. De truffel geeft de boter een unieke en verfijnde smaak. Zeer geschikt om te gebruiken als basis voor pastagerechten.

  Lees verder
  € 12,95
 2. Truffel poeder
  Waardering:
  100%

  Truffelpoeder is een heerlijke en veelzijdige smaakmaker die je aan elk gerecht een vleugje luxe kan geven. Het poeder is gemaakt met gedroogde truffels, waardoor het een intense en rijke smaak heeft. Truffelpoeder is perfect voor pasta, vlees, vis, groenten, pizza, en soepen.

  Lees verder
  € 15,95
 3. Witte truffel zeezout

  Een exclusieve combinatie tussen gedroogde witte truffel en zeezout brengt elk gerecht op smaak. Witte truffel zeezout is daarom een geweldige aanvulling op je kruiden.

  Lees verder
  € 9,95
 4. Extra Virgin Olijfolie met witte truffel

  Op zoek naar een truffel product die overal een complimenterend is? Onze extra virgin olijfolie met witte truffel is precies wat je nodig hebt! Met echte stukjes witte truffel is deze extra virgin olijfolie fijn om mee te koken maar ook als dip bij een kaasplankje.

  Lees verder
  € 13,95
 5. Losse hele zwarte zomertruffel
  Waardering:
  60%

  De hele losse zwarte zomertruffel is een delicatesse die bekend staat om zijn unieke en verfijnde smaak. De truffel heeft een aardse en muskusachtige smaak, die perfect past bij pastagerechten en andere hoofdgerechten.

  Lees verder
  € 17,95
 6. Truffel Pasta

  Deze heerlijke truffel pasta is gemaakt van durum tarwe en zomer truffel. Perfect als je op zoek bent naar de subtiele truffel smaak. De verpakking bevat 250 gram truffel pasta.

  Lees verder
  € 9,95
 7. Risotto rijst met zwarte truffel

  Deze heerlijke risotto met echte stukjes zwarte truffel is een echte smaakmaker. Combineer deze risotto met gegrilde groente, vlees of zeevruchten voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Verpakt in een potje van 250 gram, dit is genoeg voor 2 à 3 personen.

  Lees verder
  € 11,95
 8. Truffel sojasaus

  Wordt je blij van Oosterse gerechten? Deze heerlijke sojasaus moet je geprobeerd hebben! De sojasaus is gemaakt met echte truffels, waardoor het een unieke en verfijnde smaak heeft. Probeer het uit in combinatie met sashimi, sushi en andere zeevruchten.

  Lees verder
  € 12,95
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
20 producten