Milde blauwe kaas

Milde blauwe kaas

Blauwe kazen zijn de kazen met de typische blauwe aders. Gerijpte blauwe kaas heeft een uitgesproken smaak en iedere blauwaderkaas is uniek. Maar gelukkig zijn er ook wat zachtere en milde blauwe kazen. Bij deze kazen proef je de blauwschimmel, maar is deze niet zeer scherp waardoor hij ook bij de liefhebber van milde kazen in de smaak valt.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product
 1. Gorgonzola
  Waardering:
  90%

  Gorgonzola is een heerlijke Italiaanse blauwschimmelkaas. Deze bijzondere kaas wordt gemaakt van volle koemelk en dankt zijn kenmerkende smaak aan de schimmel, genaamd Penicillium Glaucum.

  Lees verder
  € 4,75
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1 product

Milde blauwe kaas verwerken

Blauwe kaas kan voor verschillende gerechten gebruikt worden en op verschillende manieren gegeten worden. Combineer de kaas met een frisse salade of leg de kaas op een buitenlands kaasplankje.

Ook op een burger komt een blauwaderkaas helemaal tot zijn recht. Door een milde blauwe kaas te gebruiken voorkomt u dat de kaas meteen alle andere smaken overheerst. Met deze kaas proef je alle smaken van het gerecht.

Milde blauwe kaas kopen

Uw favoriete blauwe kaasjes koopt u gemakkelijk online bij Hoogendoorn Kaas, zo ook de milde kaasjes. U kiest het gewenste gewicht en bestelt voordelig tegen de scherpste prijs. Bent u op zoek naar een iet wat scherpere blauwe kaas dan mild? Bekijk dan eens onze andere blauwe kazen.